Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството

забавни игри
Интересно Любов и партньорство

Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството

Когато сте на път, може би ви се иска да имате набор от забавни игри, които да играете с човека, с който сте в колата. Пътуването е незабравимо преживяване, а какъв по-идеален начин да прекарате това време от това да играете нещо за забавление и удоволствие? Ако се впуснете в забавни игри по време на пътуване, може да откриете страхотен начин да направите всички щастливи и да създадете незабравими преживявания, независимо дали пътувате с партньор, приятели или с цялото си семейство.

Сега ще ви предложим някои отлични идеи за забавни игри, така че закопчайте коланите, тръгнете на път и се пригответе за забавление, изпълнено с игри!

Игри за пътуване с партньора

Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството
Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството, източник на снимка https://www.freepik.com/

Игра на филми

Проверете знанията си за филми, като се редувате да назовавате актьори или актриси от даден филм. Всеки участник е отговорен за посочването на нов актьор или актриса с име, което започва с буквата на фамилията на предишния актьор или актриса. Пример: Ако последното споменато име е „Джони Деп“, следващият човек може да каже „Дензъл Уошингтън“. Така ще прекарате дълго време в забавни игри, няма да усетите дължината на пътуването, а и ще си припомните любими филми и актьори, което може да даде идея какво да гледате, когато се приберете вкъщи.

20 въпроса

Помислете за човек, място или нещо и оставете приятеля си да зададе до 20 въпроса с „да“ или „не“, за да разбере какво мислите. Той трябва да познае правилния отговор в рамките на 20 въпроса. Това е една от онези забавни игри, които ви карат да мислите, да комуникирате и да се смеете с налудничавите предположения на вашата половинка. Няма да сбъркате ако опитате точно тази игра.

Лов на регистрационни табели

Следете за регистрационни номера от различни държави или градове и се опитайте да откриете колкото се може повече. Правете равносметка и вижте кой може да намери най-много уникални номера. Така дори ще сте по-внимателни на пътя, без да го усетите. Няма да спрете да се забавлявате с една от любимите забавни игри на често пътуващите двойки. Ако сте на международен път, със сигурност ще видите много различни регистрационни номера.

Какво предпочиташ

Задавайте си един на друг забавни и провокиращи размисъл въпроси от типа „Какво предпочиташ“, като например: „Какво предпочиташ? Да имаш суперсила или способността да се телепортираш?“ Това е една от най-предпочитаните и забавни игри за кола, които можете да играете по време на пътуване и да се опознаете повече един друг. Това е особено подходящо за двойки, които са отскоро заедно и тепърва се опознават.

Играта „Азбука“

Изберете категория – например животни, храни, градове и се редувайте да назовавате предмети от тази категория в азбучен ред. Хората трябва да казват нещо, което започва със следващата буква от азбуката. Ще видите колко трудно може да бъде с определени букви, но забавлението е гарантирано.

Караоке битка

Една от любимите забавни игри, които можете да играете по време на дълго пътуване с кола, е караоке. Създайте плейлист с любимите си песни и се редувайте да пеете текста, докато другият човек чаша да сбъркате. Тази игра със сигурност ще ви донесе много смях и забавление по време на пътуването. Може да изберете облог и загубилия да изпълни едно желание на своята половинка.

Името на тази песен

Изтананикайте или изсвирете мелодия и предизвикайте гаджето си да познае името на песента. Можете да зададете ограничение във времето, за да направите играта трудна, и да отчитате кой е успял да познае най-много песни правилно. Това е една от най- предпочитаните забавни игри за меломаните, които не могат без любимата си музика.

Истина или предизвикателство

Опознайте се по-добре един друг, като играете класическа игра на „Истина или предизвикателство“. Редувайте се да си задавате въпроси или да измисляте предизвикателства, които са забавни и вълнуващи, но все пак в рамките на удобното. Все пак пътувате в кола и не може всичко да бъде изпълнено. Важно е обаче да се насладите на една от най-известните забавни игри.

Игри, които да играете с приятелите си по време на пътуване

забавни игри
Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството

Бинго за пътуване

Създайте персонализирани карти за бинго с елементи, свързани с вашето пътуване, като крави, вятърни мелници или специфични пътни знаци. Следете за тези елементи по време на пътуването и първият, който ги открие, печели. Така ще държите вниманието си, а и никой от компанията няма да си позволи да спи. Разбира се, важно е шофьорът тук да не играе, за да не се разсейва.

Никога не съм имал

Това е забавна игра за пътуване, която ще направи возенето ви по-забавно. Редувайте се да споделяте нещо, което никога не сте правили, и всеки от групата, който го е правил, трябва да отпие глътка вода или да се осмели да направи нещо. Тази игра може да разкрие някои интересни и забавни истории сред приятелите.

Игра на филми

Разигравайте думи, фрази или заглавия на филми, без да говорите, и накарайте приятелите си да отгатнат какво се опитвате да предадете. Това е една от най-приятните и забавни игри, които винаги носят много смях и забавление в колата.

Две истини и една лъжа

Това е класическа игра за пътуване, за да се опознаете повече един друг. Всеки човек се редува да споделя три твърдения за себе си, две от които са истина и едно е лъжа. Останалите играчи трябва да отгатнат кое твърдение е лъжата. Ако търсите забавни игри, докато пътуване, това е добър вариант.

Назовете тази знаменитост

Редувайте се да давате улики за известен човек, като например неговата професия, възраст или филми, в които е участвал, а останалите играчи трябва да познаят кой е той. Първият човек, който познае правилно, получава точка.

Лов на вещици

Създайте списък с предмети, които всеки човек трябва да намери по време на пътуването, например картичка, шишарка или определен вид закуска. Печели този, който пръв открие всички предмети от списъка си. Това е една oт онези забавни игри, които са свързани с чести спирания, за да може да осъществите идеята си.

Истина или шамар

Тази игра е доста подобна на „Истината или се осмеляваш“, но вместо да се осмелява, човекът трябва да получи шамар, ако не иска да отговори на даден въпрос. Тази игра може да стане дива, така че се уверете, че всички се чувстват комфортно с нивото на интензивност. Отново, уверете се, че няма да разсейвате шофьора.

Мафия

Това е известна социална игра, в която участниците приемат самоличността на „мафията“ или на „жителите на града“, като целта е да елиминират мафията, преди тя да успее да контролира града. Тя може да бъде пригодена да се играе в автобус чрез тестета карти или чрез записване на позициите на лист хартия. Ако търсите забавни игри, то това ще е добър вариант, ако сте голяма компания.

Игри, които да играете по време на пътуване със семейството си

забавни игри
Забавни игри, които да опитате, докато пътувате с партньора, приятелите или семейството

Аз шпионирам

Редувайте се да шпионирате нещо в колата или навън и да давате улики на останалите, за да отгатнат какво е то. Тази игра е чудесна за по-малките деца и може да се адаптира, за да се фокусира върху цветовете или формите.

20 въпроса „Да или не“

Това е друга класическа игра, която е идеална за семейно пътуване. Помислете си за човек, място или нещо и оставете семейството си да зададе до 20 въпроса с „да“ или „не“, за да разберат какво мислите.

Познайте фразата

Ако семейството ви обича да гледа филми или телевизионни предавания, тази игра може да се превърне в хит! Играта е лесна за изпълнение – редувайте се да казвате известни цитати от филм или телевизионно предаване и първият човек, който познае правилно фразата, печели.

Камък, ножица, хартия

Списъкът с любимите забавни игри за пътуване не може да бъде пълен, ако не споменем известната игра „Камък, ножица, хартия“. Тази игра изисква трима души, които трябва да използват ръцете си, за да образуват форма на хартия, ножица или камък.

Разказване на истории

Разказвайте история на смени, като всеки добавя по едно-две изречения, за да продължи сюжета. Тази игра може да стане креативна и шантава и е чудесен начин да прекарате известно време с любимите си хора.

Посочете имената на филмите

Това е идеалната игра за любителите на филми – редувайте се да назовавате произволни букви и всеки трябва да назове филм, който започва с тази буква. Този, на който отнеме повече от 5 секунди да назове филма, губи. Това е от онези забавни игри, които могат много да разнообразят пътуването ви.

Най-вероятно е да

Кой разбира по-добре силните страни и странностите си от едно семейство? Тази игра ще донесе много смях и спомени за веселие. Редувайте се да задавате произволни въпроси, които започват с „Най-вероятно“, и всеки трябва да изкрещи името на човека, който според него отговаря на твърдението. Например можете да попитате: „Кой е най-вероятно да закъснее за среща?“. Но не забравяйте да задавате леки въпроси и да не бързате.

Заключение

Играта на забавни игри по време на пътуване е най-добрият начин да създадете ценни спомени. Често то е уморително за човека, който шофира колата, така че можете да го накарате и той да се наслади на пътуването, като му предложите игра по време на пътуване, но отново повтаряме, без да го разсейвате прекалено, защото безопасността е преди всичко.

Има многобройни забавни игри, от които можете да избирате и които ще са подходящи за вашето пътуване по пътя. От класически игри като „20 въпроса“ и „Игра на филми“ до по-нови игри като „Лов на регистрационни номера“ и „Истина или шамар“ – в този списък има за всекиго по нещо.

Tagged ,
на горе