Жените не искат да излизат с мъже, които ги възприемат като личен проект и собственост

Жените не искат да излизат с мъже, които ги възприемат като личен проект и собственост
Любов и партньорство

Жените не искат да излизат с мъже, които ги възприемат като личен проект и собственост

Истинската жена не чака принца на бял кон да се появи в живота ѝ и да се превърне в принцеса. Тя просто иска мъж, който повече мъж от нея самата. Има високи критерии и очаквания и не се задоволява с нищо по-малко от това, което иска и мисли, че заслужава. Не само мисли, но и наистина заслужава истински мъж.

Не става въпрос за финансовото му състояния или социалния статус в обществото. А просто такъв, който да е уверен и да вдъхва респект.

Ако си мъж и не може да излезеш нито веднъж на среща с някоя представителка от нежния пол, със сигурност има някакъв проблем в теб. Няма място за притеснения, всичко ще се оправи. Но първо трябва да разбереш каква е истинската причина, всички жени да те отблъскват. Затова ние сме тук. За да ти помогнем и да се превърнеш в магнит за нежния пол. Първата стъпка е да се запознаеш с нещата, които жените не харесват, дори мразят в мъжете. Ето кои са те.

Негативно настроени

Жените обичат усмихнатите и лъчезарни мъже. Тези, които винаги ще оправят тяхното мрачно настроение и ще ги накарат да се почувстват по-добре и да забравят за всичките си проблеми, докато са с тях. Ако ти си през повечето време негативно настроен и не може да скриеш това от твоите партньорки, не се чуди защо никоя не иска да излиза с теб. Никой не иска да приема отрицателната енергия, която ти излъчваш.

Опитай се да гледаш по-ведро на нещата и да не ги приемаш твърде сериозно. Все пак животът е прекалено кратък и ще е много жалко да го прекараме в мрачни мисли и намръщени лица.

Жив си – това е достатъчна причина да се усмихнеш и да искаш да се наслаждаваш на времето, подарено от Бог.

Жените не са проект

Жените не са проект, който трябва да изпълниш или да си направиш предварителен план. Жената не иска да гледаш на нея като на собственост, нито като на субект. Тя иска да вникнеш дълбоко в душата ѝ, да ѝ подаряваш внимание и грижи. Иска уважение. И ако ги получи всички тези неща, ще ти отвърне със същото.

Да, може би имаш големи очаквания за жената, с която си излизаш, но не забравяй, че ако се опиташ да я промениш и да я превърнеш в твоя идеал – ще я изгубиш. Жената не трябва да бъде третирана като личен проект. Това само ще я отблъсне от теб.

Жените не са само тяло и лице

Повечето мъже се привличат от външния вид на жената и нейната красота, и често бъркат привличането и страстта, която изпитват към нея с любов. Но жената не е само тяло и лице. Тя има сърце, душа, чувства, емоции. И ти трябва да обичаш заради самата нея и човека, който е.

Не отричаме, че опаковката е от значение, все пак никой не се влюбва в душата от пръв поглед, но съдържанието е много по-важно от нея. Но ако продължаваш да я обичаш, заради външността ѝ, много скоро ще се отегчите и двамата един от друг.

На всяка цена

Жените не харесват мъже, които на всяка цена искат сериозна връзка. Не обичат да се чувстват притискани, още повече за подобни сериозни неща. Това още повече отблъсква жените и дори някои започват да изпитват страх и чувство, че някой ги задушава.

Да се впуснеш отчаяно в търсене на жена, с която да създадеш семейство, ще ти донесе само и единствено разочарование. Отношенията се превръщат в сериозни постепенно и тогава, когато настъпи моментът. Любовта не трябва да е по задължение, по график или на всяка цена. Срещаш един човек, излизаш с него, но с времето ще разбереш дали той ще остане в живота ти или не.

Хубавите неща става бавно и не насила. Помни това.

Пристрастени към алкохола

Жените не понасят мъже, които са пристрастени към алкохол или наркотици.  Те много добре знаят, че нищо хубаво няма да излезе от връзка с такъв мъж. Напротив. Единственото биха си навлекли много неприятности и дори биха застрашили живота си. Алкохолът не решава проблемите, нито наркотиците. И не те правят по-щастлив, а напротив. Съсипват живота ти. И няма питие на света, което да е по-вкусно от устните на жена. И чашката с уискито определено не е по-приятна компания от тази на жената. Решението го правиш ти. Но помисли добре. Какво предпочиташ? Красива жена, която да се грижи за теб или бутилка водка, след която ще последват още много бутилки и бавно и неусетно ще съсипят теб и живота ти.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе