Кога жената иска прекалено много в една връзка и от мъжа до нея

Кога жената иска прекалено много в една връзка и от мъжа до нея
Любов и партньорство

Кога жената иска прекалено много в една връзка и от мъжа до нея

Да, за никого не е тайна, че жените искаме много. Искаме разбирателство. Опит. Внимание. Любов. Грижа. Защита. Подкрепа. Искаме всичко. Но и даваме всичко. Е, да – понякога и ние си имаме недостатъци. Самозабравяме се. И най-вече забравяме, че срещу нас стои човек, който също има нужди. А ние готови ли сме да ги задоволим? Жената е тази, която винаги иска да бъде център на вниманието. Да е красива и желана. Да бъде ухажвана. Да е във връзка, но да не спира да привлича чуждите погледи.

Иска мъжът до нея да се държи така, сякаш е специална. И е много права. Защото тя е такава. Специална. Красива. Нежна. И заслужава цялата любов на света. Е, мъже, ако не може да ѝ я дадете – тръгнете си. И оставете някой друг да го направи. Да, жената е прекрасна. Но понякога и тя не постъпва правилно.  Може би иска всичко. Изисква прекалено много от мъжа до нея. Защо понякога жената изглежда толкова трудна за разбиране и какво отблъсква мъжете най-много, вижте в статията.

Представяме ти знаците, които показват, че жената прекалява с поведението си в своята връзка.

 Всичко е свързано с нея

Тя доста често забравя, че връзката има двама участници. Сякаш светът се върти около нея. Нейните драми, мечти, преживявания, чувства, емоции, успехи, проблеми. Тя. Тя. Тя. И само тя. А мъжът до нея? Той да не би да е невидим? Този тип жена има егоцентрични и егоистични качества, с които трудно може да се пребори партньорът. Успешната връзка не бива да е свързана само с емоциите и животът на единия. Връзката е споделеност. Двама души в едно. И ако ти продължаваш да се държиш по този, много скоро ще изгубиш мъжа до теб.

Нуждае се от постоянно внимание и подаръци

За никого не е тайна, че жените обожават вниманието, което пък се изразява в различни действия. Нежния пол обича също и подаръците. И няма нищо лошо в това. Но ако вниманието и подаръците са единственото нещо, от което се интересуваш и се държиш грубо с партньора си, когато не ги получиш, ти грешиш, мила. Има много обстоятелства, които може да повлияят на това, мъжа ти да не ти обръща вниманието, от което имаш нужда.

Ако той работи по цял ден и се връща толкова уморен от работа,  съвсем нормално е да ти обърне по-малко внимание. А относно подаръците – може би той иска да го прави, но да няма достатъчно добра финансова възможност. А и какъв по-голям подарък от това, че той е с теб и те обича? Не бързай да осъждаш толкова бързо връзката ви и неговото поведение. Помисли като зрял човек, знаем, че го можеш. Опитай се по-често да се поставяш на мястото на партньора си и ще видиш колко бързо ще промениш отношението си и възприятието за връзка.

Обсебена от външния вид?

Тук темата е доста противоречива. Напълно подкрепяме жените, които се поддържат и искат да изглеждат добре. С напредването на възрастта, жената става все по-взискателна към това, как тя изглежда. Възхищаваме се на всички дами, които полагат усилия за външния си вид. Но в преследването на красотата и съвършенството, някои жени забравят, че най-важната и красива черта е това да бъдат просто жени. Истински. Естествени. Женствени.

Няма значение ако качиш 5 килограма или дрехите ти не са от последната колекция. Ти си красива, мила. Не изглеждай като поредната повърхностна жена, която се интересува само и единствено от себе си. Да, той те е харесал, заради опаковката, но е останал с теб, заради съдържанието. Твоята душа. Красивото лице не струва нищо пред доброто сърце. А знаем, че твоето е много добро и красиво.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе