Ето какво трябва да знае една жена, преди да се влюби в Лъв
Астрология Любов и партньорство

Ето какво трябва да знае една жена, преди да се влюби в Лъв

Лъвът е чаровник, това е всеизвестен факт. „Той няма никакви недостатъци!“ – твърдят дамите, които са имали късмета да се влюбят в домашния любимец на Слънцето. Но ако една жена изпитва влечение, което все още не е прераснало в любов, тогава тя трябва да научи някои тайни за мъжа Лъв, за да не изпита разочарование в бъдеще.
Тайна 1 – Нарцисизъм
Въпреки, че тайна е това? Лъвът не е склонен към самокритика, а обратното – той е най-добрият и това не се обсъжда. И неговата бъдеща половинка трябва да научи един милион комплименти. За какво? За да хвали любимеца на слънцето от сутрин до вечер. Освен това тя трябва да бъде красива, слаба, умна, добре облечена, сладъка (списъкът е безкраен), за да му подхожда.

Тайна 2 – Прекалена щедрост
Лъвът е щедър и може да затрупа своята дама с подаръци. Искаш ли да отидете на Малдивите? Моля, ето билетите за самолет и хотелски резервации. Детето на Слънцето е свикнало с красивия живот – той ще се опита да даде на жена си всичко, което тя иска. Лъвът ще изпълни всяка прищявка на своята жена, за съжаление без да мисли за последствията.
Тайна 3 – Егоцентризъм
Ами това е… Слънцето грее изключително за Лъва. А хората са му нужни, за да правят живота му по-приятен. Ако едно момиче е готово на саможертва, тогава връзката с Лъв ще я направи щастлива. Но първо трябва да направи Лъва щастлив.
Тайна 4 – Нежен
Лъвът може да сменя жените като ръкавици. И не защото е безочлив, а само за да си потвърди колко е неотразим. И дори не е измама , това за него е обикновен спорт! С течение на времето, огненият женкар ще се успокои. Жена, която е готова да чака, може да се надява, че някой ден тя ще бъде единствената.

Звездите обаче подозират, че една жена няма да се нуждае от цялото това знание – в края на краищата, любовта не пита кога да дойде. А и Лъвът е невъзможно да не обичаш. Има много предимства, а недостатъците …те просто не могат да бъдат забелязани … Все пак, има петна и на Слънцето.

531

Tagged , , , , , ,
на горе