7 случая, когато една целувка може да каже всичко и думите са излишни

7 случая, когато една целувка може да каже всичко и думите са излишни
Любов и партньорство Психология

7 случая, когато една целувка може да каже всичко и думите са излишни

Има моменти, когато една целувка може да каже много повече от хиляди думи. Това е знак на любов и признателност, с който даден човек показва на друг колко го обича и държи на него.

7 случая, когато една целувка може да каже всичко и думите са излишни

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Ето какво може да кажете с една целувка, вместо с думи:

Признателен съм ти

Една целувка носи усещане за топлина и комфорт. Тя означава, че човекът се опитва да предаде посланието, че е щастлив и облагодетелстван да ви има до себе си. Целувката определено ще накара другия човек да го почувства, в зависимост от обстоятелството кога искате да кажете „Оценявам те“. Тя показва, че те ценят подкрепата ви в най-добрите и най-лошите моменти и че заемате специално място в сърцата им. Една целувка може да дойде от партньора ви, приятелите и семейството, но това не променя колко магически облекчени сте, когато я получите.

една целувка

С теб съм

Като дете, когато сте изпитвали безпокойство преди лягане, получаването на една целувка от родителите ви е носело утеха и е облекчавало притесненията ви. Това е чувството за сигурност, което идва от знанието, че можете да разчитате на някого, че ще бъде до вас, когато имате нужда от него.

Често нежната целувка по челото показва „Аз съм тук за теб“. Този тип целувка ви обгръща и разкрива, че не сте сами в борбата с доброто и лошото на този свят.

Аз съм ти близък приятел

Понякога може да се окажем прекалено заети с понятието „любов“ и различните значения, които му придаваме. Една целувка може да означава и по-скоро приятелство, отколкото страстен жест, свързан с романтична връзка.

Това показва по-дълбоко ниво на близост, отколкото повечето приятелства. Неизречените думи, които обикновено трябва да бъдат изречени, са уверения в зависимост и насърчение. Този тип целувка е символ, който предлагате на човек, който има специално място в сърцето ви, като жест на приветствие и уважение.

една целувка

Много те ценя

Получаването на целувка по бузата или челото, докато се прегръщате, означава повишено чувство на загриженост от страна на партньора ви. Човекът разпростира към вас чувства на безопасност и любов. Тъй като семейството е толкова значима част от ежедневното ни съществуване, когато някой ви показва същото ниво на загриженост, това му показва, че сте нещо повече от обикновен познат.

По подобен начин член на семейството може да ви целуне по челото например, докато ви е трудно, за да ви подтикне да споделите болката си. Когато приятел или партньор ви целуне, той ви предава същата идея за грижа.

Уважавам те изключително много

Когато получите една целувка, докато сте ангажирани в разговор, това означава, че сте спечелили неговото уважение. Вместо да го възприемате като отхвърляне на гледната ви точка, помислете как са ви посрещнали с целувката. Краткото погалване по челото, интензивният контакт с очите и силното кимване обикновено служат като знак, че сте били чути, признати и уважавани.

една целувка

Обичам те дълбоко

Когато предлагате на някого целувка, изпълнена с дълбока обич, съзнанието ви автоматично си представя, че това е целувка по главата. Като се има предвид, че челото се смята за врата към душата, тя установява физическа и духовна връзка между вас и получателя. А ако вие сте получателят, това означава, че някой се възхищава на вашата доброта и състрадание. Те ви обичат не само заради външната ви привлекателност; обичат ви заради това, което сте в действителност.

Чувствата са взаимни

Една целувка е изключително личен жест, който се използва не само във физически интимни отношения. Приятели, членове на семейството и влюбени споделят емоционална връзка помежду си. Целувката от приятеля ви показва, че душите ви са успели да общуват отвъд пределите на физическия свят. Когато някой ви подари една целувка, това означава, че е готов да отиде отвъд за вас, тъй като връзката ви е невероятно силна и неразрушима.

Вижте още:

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе