Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото
Интимно 18+

Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Партньорът ви егоист ли е, когато става въпрос за секс и други интимни действия?

Когато сте свикнали сексуалният ви живот да е по определен начин, може да е трудно да разберете дали това е толкова добро, колкото е възможно, или има още какво да изследвате.

Сексът трябва да бъде еднакво забавен и за двама ви. Това е не само начин да си прекарате добре заедно, но може да укрепи връзката, която имате и на емоционално ниво.

Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

7 златни правила за секс с нов партньор

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

Ако чувствате, че партньорът ви се грижи само за себе си в леглото, това може да създаде напрежение и дистанция между вас, които могат да започнат да намират път към други области на връзката ви.

Първата стъпка към разрешаването на проблема и обогатяването на сексуалния ви живот е да определите дали имате партньор, който е мързелив в леглото.

Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Те не ви питат какво харесвате.

егоист
Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Някои хора може веднага да кликнат и да имат невероятна сексуална връзка, но за всички останали е необходимо време, за да научат какво харесва вашият партньор. Само така ще знаете как да ги задоволите по правилния начин.

Когато сте с някой, който се интересува от вашето изживяване толкова, колкото и от тяхното, тогава той трябва да ви говори, да ви пита какво харесвате и да ви насърчава да им кажете какво се чувства добре.Ако вашият партньор е егоист, можете да разберете отрано по липсата на интерес, който обръща към вашия опит.

Те не знаят какво харесвате, освен ако не им кажете, така че ако не питат, не им пука.

Вие вършите цялата работа.

егоист
Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Ако откриете, че партньорът ви почти не се ангажира, когато правите секс и че вие ​​сте този, който върши цялата работа, тогава той може просто да е егоист в леглото.

Ако те се интересуваха от това как се чувстваш толкова, колкото и от собствения им опит, те биха искали да се ангажират и да бъдат по-активен участник в сексуалното преживяване, което споделяш, а не просто пасивен получател.

Ако се грижат само за себе си, тогава няма да искат да споделят вниманието с вас. Вместо това те ще вземат всичко, което им дадете, без никаква реципрочност, която заслужавате.

Те очакват да посрещнете техните нужди.

Вашият партньор винаги ли очаква да го задоволите? Карат ли ви да се чувствате зле, ако не сте в настроение?

Ако чувствате, че от вас се очаква винаги да прекарвате невероятно време на партньора си или да сте в крак със сексуалните му нужди – дори ако не сте в настроение или той не иска да промени рутината ви – тогава те съм егоистичен любовник. Мъжът ви е егоист просто не си заслужава да си губите времето.

Вие не кулминирате.

егоист
Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Достигането на кулминация може да бъде трудно за някои хора. Ако знаете, че това е нещо, което можете да постигнете, но не сте с партньора си, вероятно започвате да се чудите дали проблемът е в тях.

Непостигането на голямото „О“ може да зависи от редица неща. Едно от тях може да е, защото партньорът ви не е обърнал достатъчно внимание, за да знае как да ви отведе до там.

Ако очакват да ги задоволите, но те никога не ви връщат същото или не се интересуват дали си прекарвате добре, тогава те мислят само за себе си. Това се нарича мъж егоист.

Сексът е свързан с вас двамата и както вие, така и вашият партньор трябва да се стремите да се чувствате взаимно възможно най-добре, за да можете да споделяте удоволствието си.

Те никога не променят рутината.

егоист
Признаци, че вашият партньор е егоист в леглото

Когато намерите нещо, което работи и за двама ви, независимо дали е сексуална поза или рутина, може да не сте склонни да се откъснете от него в началото.

Но една рутина може бързо да остарее и може да е индикация, че вместо да иска да се придържа към това, което работи, вашият партньор е просто сексуално мързелив или неизобретателен или просто егоист. Можете само да подобрите опита си заедно и да поддържате сексуалната си връзка свежа, като опитвате нови неща.

Ако вашият партньор никога не иска да прави секс по друг начин или не се интересува, когато предлагате идеи, които бихте искали да опитате, тогава той не просто показва, че няма сексуално любопитство, но ви показва, че има няма интерес да слушаш това, което искаш. По този начин те отдават по-голямо значение на начина, по който се чувстват.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?