астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 13 септември 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Най-доброто нещо, което можете да направите в момента, за да подобрите живота си, е да продължите да живеете и да продължите напред. Ако ви се струва, че трябва да си тръгнете отнякъде – действайте. Звездите ви съветват, че най-доброто предстои.

21 тайни на Скорпионите

infomax-logo-50-15-HW Васко Кръпката: Милена публикува кремълски фейк, но ще я покрепя в тази борба!

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Сега сте в реалността, която сте си представяли преди много време. Направете пауза, помислете за пътуването си, благодарете на миналото за научените уроци и изразете благодарност за това, което крие бъдещето!

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Време е да прегърнете това, което ви прави, това кое сте. Когато става дума за междуличностни отношения, бъдете честни. Кажете истината за това как се чувствате. Без значение колко уязвими се чувствате.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Въпреки, че все още не сте получили това, което искате, то вече е близо. Всичко, което е необходимо сега, е да продължите да работите и да бъдете търпеливи. Но не стойте срещу течението, опитайте се да се съпротивлявате на препятствията възможно най-малко.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Постигането на вашата цел свързано ли е с пътуването, а не с дестинацията? Рак, следвайте вътрешния си компас – правете стъпки, колкото и малки да са. Вече сте там, където трябва да бъдете! Доверете се на себе си, доверете се на пътя и на всички начини, по които сте призвани да се развивате.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Вселената никога не ни дава нещо, за което не сме готови. Лъвове, това е вашето напомняне да събудите силата си и да преминете през всички врати на възможностите, които се отварят пред вас. Готови ли сте за големи промени! Вие сте готови да лекувате, трансформирате и разцъфтявате!

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Вселената не се опитва да ви задържи на място или да ви забави по някакъв начин. Напротив, дава ви шанс да разширите съзнанието си и да се изправите лице в лице с онези части от себе си, от които сте бягали. Така че посрещни всичките си сенки със смелост и отворено сърце.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Пред вас са неизследвани пътища. Не се страхувайте да направите крачка към неизвестното, защото късметът е на ваша страна! Така че, пожелайте си нещо и си позволете да си представите възможно най-добрия резултат. Всичко е възможно, ако вярвате в него!

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Вероятно напоследък прекарвате по-голямата част от деня на работа или, напротив, обръщате малко внимание на това и отлагате. И двете няма да внесат хармония в живота ви, защото всичко има нужда от баланс! Време е да стигнете до златната среда.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Дори нещата да не вървят по план в момента, продължавайте напред! Не трябва да избирате позицията на жертвата, да се потопите в спомени и носталгия. Само вие създавате собствената си реалност. Само вие решавате как ще се развие бъдещето и какво ще се случи по-нататък в живота.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Запазете вибрацията на това, което създавате в сърцето си. Движете се през живота въз основа на вътрешните си чувства, дори ако в действителност всичко все още не се развива така, както бихте искали. Вашите усилия скоро ще дадат плод.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Животът е мистерия, която не може да бъде разгадана. Трябва да се живее, Водолей. Не се опитвайте да бягате пред локомотива, всичко ще дойде в определеното време. Вселената е подготвила много изненади за вас, така че се пригответе за приключение!

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Алгоритъмът на Вселената е перфектен и винаги работи във ваша полза! Риби, движете се през живота с лекота и радост, не се обезсърчавайте от неуспехи. Учете се от това и продължете напред към целта си!

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 13 септември 2023

на горе