Егоистичен и много опасен: какви тайни крие зодия Лъв

Егоистичен и много опасен: какви тайни крие зодия Лъв
Астрология

Егоистичен и много опасен: какви тайни крие зодия Лъв

 

Как се държат представителите на този огнен знак на работа, в приятелство и отношения.

 

Основни характеристики

Лъвът е петият знак, стихията им е огън, планетата е Слънцето. Независимо от пола, Лъвовете са родени лидери. Те са в състояние да бъдат първи във всичко, както на работа, така и в семейството. Лъвовете са силни личности с много положителни качества. Самочувствието им обаче няма да им позволи да крещят за предимствата си. Техните щедри и благородни дела говорят за тях.

 

Също така Лъвовете са много лоялни и надеждни хора. Те са в състояние буквално да боготворят близките си, предвиждайки всичките им желания. Понякога представителите на този огнен знак са изключително импулсивни – те могат бързо да пламнат и да влязат в конфликт с другите. Лъвовете не приемат поражението. Ако са започнали спор, ще продължат докрай.

 

Лъвът на работа

Лъвовете са страхотни организатори. Те знаят как лесно да намерят подход към всеки човек. Нещо повече, те успяват лесно да манипулират хората с думи. В професионалната си дейност Лъвовете достигат големи висоти, имат голямо влияние и добра репутация. Най-трудното за тях обаче е да се подчинява на заповедите. Те никога няма да действат против волята си и да се примирят с второстепенни роли.

 

Ефективността на лъвовете ще бъде значително намалена без внимание и похвали. Ако дълго време не отбелязвате техните заслуги, те ще се обезсърчат. И обратно, ако поне от време на време казвате на лъвовете, че са се справили със задачата си, тогава можете да разчитате на още по-голяма възвращаемост. С такъв „допинг“ Лъвовете могат бързо да изградят кариера . Нещо повече, те вършат отлична работа с отговорност на ръководна позиция.

 

Най-често Лъвовете имат успех  в медицината, науката или изкуството. Те също така стават добри дизайнери и организатори на събития, защото са естествено надарени с добро чувство за стил и предвиждат новите тенденции още преди да се появят.

 

Лъв в приятелството

Хората, които общуват с Лъвовете, трябва да помнят, че обичат похвалите и вниманието, защото представителите на този знак са доста егоистични. Лъвовете често крият ниска самооценка зад външната увереност.

 

Този огнен знак е известен със своето гостоприемство. Ако Лъв реши да направи парти, тогава няма съмнение, че масите ще бъдат щедро отрупани и атмосферата на забавление няма да изчезне след първите пет минути. Освен това Лъвовете лично ще забавляват всички свои гости, защото обичат да привличат вниманието към себе си. И го правят много добре, защото тяхната лекота, добро чувство за хумор и приветливост бързо привличат всички наоколо. Обикновено казват за такива хора – душата на компанията.

 

В допълнение към всичко, човекът от този знак е онзи  приятел, с когото винаги се чувствате комфортно. Дава усещане за защита, подкрепа и сигурност.

Лъв във връзка

Ако Лъвът е влюбен, значи се грижи прекрасно за своята сродна душа. Но, влизайки във връзка с представител на този огнен знак, трябва да помните, че като приятел той е по-верен и надежден отколкото като партньора във връзката. Чувствата на Лъв често надделяват над разума и пристрастяването им към луксозното, красивото и идеалното обикновено води до хаотични връзки.

 

Лъвовете не се чувстват комфортно да бъдат сами, така че трябва да са във връзка през цялото време. Ако искате да привлечете този знак в дългосрочна връзка, ще трябва да се постараете много. Те изискват внимание, дълги ухажвания и скъпи подаръци. Ако се справите и успеете да спечелите сърцето на Лъв, тогава връзката с тази зодия ще бъде фонтан от емоции и незабравими усещания.

Tagged ,
на горе