Д-р Дре, Еминем, Мери Дж. Блайдж, Кендрик Ламар, Снуп Дог и невероятното им изпълнение на Super Bowl 2022

https://www.instagram.com/people/
Лайфстайл

Д-р Дре, Еминем, Мери Дж. Блайдж, Кендрик Ламар, Снуп Дог и невероятното им изпълнение на Super Bowl 2022

Популярните изпълнители пяха  на полувремето на тазгодишните игри, които се очакват с огромно нетърпение всяка година, проведени на стадиона „Софай Стейдиъм“.

Истински фурор предизвикваха Д-р Дре, Еминем, Мери Дж. Блайдж, Кендрик Ламар и Снуп Дог, които са тазгодишните изпълнители на игрите в Лос Анджелис. И докато те забавляваха публиката, два големи отбора премериха сили един срещу друг за голямата награда. Лос Анджелис Рамс се изправи срещу Синсинати Бенгалс, като Рамс победиха Бенглас с 23:20.

Стартът на шоуто бе изключително интересен и вълнуващ, а публиката изпадна в еуфория.

Тази година организаторите на “Super Bowl”са заложили на хип-хоп песните, а изпълнителите изпяха едни от най-емблематичните си хитове, които ще се слушат години наред от идните поколения. Публиката на тазгодишните игри бе от над 100 000 души, а билетите се продаваха на цена от 3 000 до 3 500 долара. 

Снуп Дог и Дре откриха шоуто заедно с песента си „The Next Episode“, след което изпълниха песента “California love”, която е дует между Др. Дре и покойния рапът Тупак.

Изненадващо на сцената се появи и рапърът Фифти Сент (50 cent), като изпълни един от най-големите си хитове „In Da Club” със своите танцьорки и сцена, импровизираща парти клуб.

След него на сцената излезе и дамското бижу Мери Дж. Блайдж, изпълнявайки песента „Family Affair“. Изпълнителката избра за свой тоалет бяло с черна щампа, изрязано боди, съчетано с дълги чизми отново в бял цвят със същата щампа, а относно прическата – тя не изневери на стила си и любимите дълги букли, с които изглежда още по-красива. Тя беше в компанията на танцьори, които по-късно я оставиха сама на сцената, докато тя пееше соло „No More Drama“.

Кендрик Ламар, заобиколен от мъже в черни костюми с изрусени коси и облечени с надписи „Dre Day“, изпълни хита си „Alright“ пред публиката. След това Еминем предизвика истинска еуфория сред гостите, изпълнявайки песента си „Lose Yourself“, носителка на Грами и Оскар.

Последен като изпълнител, но не и по талант се появи и  Др. Дре, който изненада всички, свирейки на пиано емблематичния си хит „Still Dre“. След това всички изпълнители се събраха на сцената, за да закрият епичното шоу.

„Изключително се вълнувам да споделя сцената с приятелите си за #PepsiHalftime Шоу“, написа Др. Дре под снимка на групата през септември. „Това ще въведе следващата сага в кариерата ми… По-голям и по-добър от всякога!!!“

И все пак вечерта не мина и без противоречия, тъй като Снуп Дог беше обвинен в сексуално посегателство и насилие и има дело, което е  заведено само дни преди представлението. Рапърът отрече обвиненията, наричайки делото „изнудване“.

Сред известните личности, които присъстваха на шоуто бяха Рита Ора, Никол Шерзингер, както и нашето красиво цвете Мария Бакалова.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе