Драма: Преминавате 30-те, а още не сте омъжена
Любов и партньорство

Драма: Преминавате 30-те, а още не сте омъжена

Колкото и да е модерно, жените да изграждат първо кариера, а после да мислят за семейство, след като преминат 30-те години, започват да се чудят дали не е късно за брак. Често сте чували и фразата „то няма свестни мъже“. Дали това е така и как да срешнете любовта, предлагаме да видите в следващите редове:

Няма мъже

За съжаление статистиката показва, че все повече се раждат момичета, а голяма част от мъжете не проявяват интерес към нежния пол или пък предпочитат да си останат ергени. В резултат на това конкуренцията сред жените за вниманието на достойните господа нараства, като се увеличават акциите на мъжете. Освен това не всеки мъж може да се похвали с категоричност и непоклатимо самочувствие. Днес жените се бият толкова яростно на територията на „силните“, ползват дори и чисто мъжки стратегии. И накрая, мъжете не живеят във вакуум и осъзнават важността на брака в живота на момичетата.

Филтър за идеалния мъж

Потенциалните партньори и още повече потенциалните съпрузи, почти винаги минават филтър система, която включва: образование, заплата, жилище. Колкото и да се говори за любов, всяка жена прави това подсъзнателно. Мъжете, които не отговарят на никакви изисквания, жените причисляват към категорията „губещ“.

Важно е обаче да знаете, че каквито и изисквания да имате, идеален мъж няма и е добре да поставите приоритети си на масата и да ги прецените. В един момент може да се окаже, че имате прекалено високи изисквания, които няма как да бъдат задоволени. Затова е важно да бъдете честни със себе си.

Спрете да се наранявате   

Винаги трябва да сте готови за поражения и разочарования и това не трябва да ви наранява или отказва. За да се подготвите психически, да придобиете самочувствие, да се отървете от чувството за безпомощност, първо можете да създадете кръг от приятели мъже около вас. Не се опитвайте да завърже любовна връзка с всеки от тях. Създайте стабилна връзка въз основата на доверие, смях, забавление, комплименти. Това ще ви бъде полезно не само, че може един от тях да е вашият принц, но ще ви помогне да разберете по-лесно мъжката психика и да получавате съвети от първа ръка.

Tagged , , , ,
на горе