Стил и красота от Кейт Мидълтън – визия за милиони без пари

Стил и красота от Кейт Мидълтън – визия за милиони без пари
Мода

Стил и красота от Кейт Мидълтън – визия за милиони без пари

Стилът на Кейт Мидълтън се обсъжда повече от десет години, но тя не спира да удивлява с елегантност, но най-важното – не по-кралски благоразумен подход към облеклото. Предлагаме ви няколко идеи как да спестите от бюджета, но не за сметка на елегантността.

Пестеливата Кейт

Херцогинята няма никакъв проблем да обуе едни и същи обувки по няколко пъти. Колекции с нейните аксесоари могат да се намерят и в интернет и са напълно достъпни. Така например често залага на черна дантелена рокля Даян фон Фюрстенберг. Преминала през три бременности, Кейт има и колекция за тези моменти от живота й.

Ботушите й Penelope Chilvers също са изключително популярни и тя ги носи от университетските си години. Това е така, защото тук няма старомодност, те са вечни.

Разчитайки на вечни универсални модели, Кейт никога не изглежда нелепо. Сигурни сме, че ще видим тези ботуши повече от веднъж. Както всички останали гореспоменати тоалети.

Урок 1: Не гонете горещи, екстравагантни тенденции, избирайте класики и не пестете от качество. Да, Кейт не е любител на скъпите дрехи. Тъй като ги носи по няколко пъти, херцогинята залага на марки като: „Louboutins“, „Manolo“ или „Jimmy Choo“. Мидълтън разчита на доверени британски марки като L.K. Bennett и Pied-A-Terre. Като за съпруга на принц тя има скромна колекция обувки, но всички те са солидни, класически стилове, неутрални на външен вид и ще отговарят на всякакъв вид.

Да живее масовият пазар

Докато целият свят се впечатлява от любимите американски марки на Меган Маркъл (между другото, не най-евтините), Кейт не изневерява на любимите си. Както подобава на член на британското кралско семейство, тя подкрепя местни производители и набляга на бюджетните категории. Изключение е всемогъщата испанска марка Zara, пред която и обикновените ученици, и нашата героиня са равни. Както знаете, тя купува само дънките си там.

Кейт може лесно да обуе обувки от супербюджетната марка Monsoon и да си сложи обеци Accessorize.

Урок 2: Феновете на Кейт често се чудят защо евтините дрехи никога не й изглеждат „евтини“. Тайната е проста и всеки може да си го позволи: всеки предмет, който попадне в гардероба на херцогинята, е избран според фигурата й – било то ежедневна рокля от Topshop или вечерна рокля от друга любима марка, Temperley London.

Ако отидете до най-близкото ателие ще разберете сами, че прилепналите панталон или риза към вашата фигура струват много пари. Но в резултат ще получите облекло, което ще пасне като ръкавица.

Модни победи

Кой от нас не харесва големите шопинг центрове. Кейт не прави изключение тук. Може само да се гадае как изглеждат лицата на служителите на Bicester Village, луксозен магазин в покрайнините на Оксфорд, когато херцогинята се появи пред тях. Обикновено прекарва там около 40 минути със свои приятелки, като винаги внимателно проучва стоките и най-изгодните цени.

Урок 3: Аутлет пазаруването не се нуждае от реклама. Всеки шопохолик ще потвърди, че намирането на „идеалната дреха“ на повече от привлекателна цена е специално удоволствие. Не трябва да пренебрегвате магазина, само защото той ви е далеч или пък смятате, че там няма нищо за вас. Опитвайте и проучвайте.

Предайте го на друг

Кейт не се колебае да носи чужди неща и не става въпрос само за диадемите на покойната принцеса Даяна или брошките, щедро дарени от кралица Елизабет. Тя може да излезе с рокля, заимствана от собствената й майка. По едно време, когато Кейт се появи за първи път в синя копринена рокля от марката Reiss, всички бяха много изненадани да разберат, че тоалетът е от майка й.

Кейт учи децата си на традицията да предават нещата. Всички си спомняме червените обувки, в които малкият принц Джордж направи първите си стъпки, след това в тях видяхме малката принцеса Шарлот, както и принц Луис

Урок 4: Няма нищо лошо в това да дадеш втори живот на роклята на майка ти. Особено, ако стилът не е остарял. Ако си спомним, че модата е циклична, тогава всички неща на нашите родители рано или късно отново стават актуални. Когато се грижат правилно за тях, те могат да изглеждат като нови за дълго време. И тук има още един важен нюанс: Кейт знае как да се грижи за дрехите си, няма значение дали е нова или не съвсем. Според запознати всички тоалети от гардероба й се изпращат в химическо чистене по график, измиват се и се обработват с най-добрите средства и след това се поставят внимателно на рафтове и закачалки в специални опаковки. Така тя може да им се радва дълго време.

Tagged , , , , ,
на горе