Любовен хороскоп за 30.08.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 30.08.2021 понеделник

 

Любовен хороскоп 30 август

 

Овен

 

Любовният живот върви добре и ще можете да изразявате чувства и мисли, нежно и деликатно. Време е да заявите любовта си и да обсъдите плановете си за по-светли дни заедно.

 

Телец

 

Чувствате нужда да дадете най-доброто от себе си и именно чрез говорене и обмен на идеи ще можете да го направите – стига да спрете да бъдете толкова скромни. Говорете повече за себе си! Особено важи за сингъл Телците на среща.

 

Близнаци

 

Отвореността за нови идеи ще ви донесе късмет в предвидените срещи. Те биха могли да ви помогнат да подобрите и укрепите позициите си пред очаквания партньор. Ще можете да получите емоционално удовлетворение от някой, когото познавате.

 

Рак

 

Ще можете да се справите тактично с чувствителността на партньора си, въпреки нетърпението, което ви залива. Относно необвързаните, срещата с нови хора е много вероятна и любовта ще витае във въздуха! Нека нещата поемат по естествен път!

 

Лъв

 

Вашата харизма расте, идеално ще бъде да започнете романтична вечер, като се отдадете изцяло на човека срещу вас. Несемейните ще бъдат вдъхновени да направят такава среща. Докато Лъвовете във връзка ще я направят, за да се погрижат изцяло за егото си.

 

Дева

 

Неочаквано телефонно обаждане или кореспонденция нарушава плановете ви и събужда нуждата ви от страст. Отделете време за размисъл, преди да вземете твърде радикално решение.

 

Везни

 

Мирът, който влагате във връзката си, ще ви помогне да разполагате с ласките на партньора без никакви усилия. Можете да се издигнете по-високо в неговите/нейните очи. Разговорите ще бъдат лесни, използвайте възможността да говорите за себе си.

 

Скорпион

 

Климатът във връзката днес е суров. За родените през втората декада биха били добре да пропуснат бурята. Сингъл Скорпионите ще преживеят моменти на дълбоко откровение за липсата си на любовния си живот.

Стрелец

 

Не се опитвайте да предсказвате реакциите на партньора си. Ще бъдете приятно изненадани да откриете, че той не е толкова различен от вас, особено що се отнася до дългосрочните ви цели.

 

 

Козирог

 

Ще намерите начини да покажете кой сте всъщност, особено в интимните си отношения. Освободете се от срамежливостта си и се вслушайте в чувствата си.

 

Водолей

 

Тук сте щастливи, спокойни и с повече свободно време … това е дългоочакваната възможност да подходите към деликатна тема с партньора си. Вашата изява и показване на нежност ще бъдат ключ към успеха.

 

Риба

 

Или ще бъде пълен хаос или голямо щастие, поне за сингъл Рибите. Относно тези във връзка съмненията изчезват във въздуха и в най-добрия случай се появяват потвърждения. Във всеки случай ще имате ясна представа за това, което преди е било объркано.

Tagged , , , , , , , ,
на горе