Дневен хороскоп за 30.08.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 30.08.2021 понеделник

 

 

Овен

 

Блестящият период продължава от всички гледни точки и с много планети, подредени в благоприятен ъгъл за вас. Луната продължава да благоприятства оптимизма във вас; носи ви късмет, възможността за щастливи срещи. Започвате екзалтирани седмицата и трябва да се възползвате.

 

Телец

 

Предимно планети в благоприятен аспект придружават последния понеделник  през август. Марс, Плутон и радостен Уран обединяват сили в знака ви, за да направят ежедневието ви рационално плавно, оптимистично и гладко. Дори някои задачи и ситуации да изглеждат трудни, ще ги решите с размах.

 

Близнаци

 

Завесата се повдига за положителен ден в много отношения. Луната във вашия знак ви дава оптимизъм и воля за хармонизиране на семейния живот. Неотдавнашно недоразумение между повече хора от семейството донякъде беше нарушило общия климат, но сега ситуацията е на път да се подобри.

 

Рак

 

Звездите ви гледат с благосклонност като ви поставят в положение да разрешите някои въпроси в различни области, останали нерешени. Като семейство вие намирате начин да дефинирате по-добре ситуация, която засяга вашите деца, и с чувствителност и солидна привързаност се насочвате към решение на проблема. Като цяло понеделник в трудоемко начало.

 

Лъв

 

Много активни и ентусиазирани в този нов понеделник. Ще има неочаквани неща, които ще намерите в офиса, а те ще зададат нова и неочаква посока за вашите мисли и бъдещи ангажименти. Бъдете подготвени.

 

Дева

 

Нов много продуктивен августовски ден, в който привеждате в движение цялата си неизчерпаема енергия. В семейството деликатната връзка с децата ви може да ви даде някои размисли. Работният ден започва положително и това ви носи добри резултати.

 

Везни

 

Започвате седмицата с копнеж за повече чувственост, която вие притежавате, но сякаш вашите приятели и познати, не я показват. Това ви пречи да сте пълноценни в работата и в отношенията. Не всичко обаче започва от вас.

 

 

Скорпион

 

Няколко преминаващи облака хвърлят сянка на съмнение в настроението, което изпитвате в тази последна фаза на лятото. Вярно е, че трябва да се подредят някои семейни и практически задачи, но вашият талант ви дърпа към професионалното лоно и това води до липса на съзвучие.

 

Стрелец

 

Чувствителността ви е активизирана и способността да слушате нуждите, които идват от другите, са на преден план за вас днес. Използвайте тези отлични качества, за да помогнете на близките си и на колегите, които ще се нуждаят от вашето професионално мнение.

 

Козирог

 

Днес сте малко нервни, дори и в действителност да нямате причина да бъдете. Възможно е в ежедневието ви нещо наистина да не е тръгнало по правилния път, но това може да са просто онези класически „преминаващи облаци“, които замъгляват настроението …

 

Водолей

 

Развеселени от благоприятното разпределение на планетите, което идеално се случва за вашето удоволствие, вие се изправяте пред новия ден с оптимизма, който ви отличава и като знак. Не всичко е така, както бихте искали, има някои семейни проблеми, които все още са нерешени, но ще имате време поне да започнете разговор.

 

Риба

 

Един от вашите идеални владетели, Юпитер, който е във Водолей, помага да направи този ден специален за вас. Оптимистичната, обширна, комуникативна част от вашата личност е облагодетелствана максимално при всички обстоятелства. Днес ще можете да разпознаете някои резултати, които са били плод на вашия усилен труд през август.

Tagged , , , , , , ,
на горе