4 зодии, които се отнасят с домашните си любимци като с деца

4 зодии, които се отнасят с домашните си любимци като с деца
Астрология

4 зодии, които се отнасят с домашните си любимци като с деца

Все повече са семействата, които обръщат много голямо внимание на домашните си любимци. Връзката между хората и техните животни се е променила през последните години. В крайна сметка днес все повече хора смятат своите котки и кучета за основни членове на семейството. Семействата обожават, когато гледат домашните си любимци да се забавляват с очарователните си характери. Пухкавите създания пък са достатъчно разбиращи, за да ги утешат, когато се чувстват зле. Те дори чакат на входа на дома с изплезени езици и яростно размахващи опашки след дълъг работен ден.

4 зодии, които се отнасят с домашните си любимци като с деца

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Лили Иванова е стихия! Енергия! Вдъхновение! Вибрация! Любов!

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Ето защо е логично да създадем близка връзка с домашните си любимци, като се има предвид колко значима роля играят те в живота ни.

В днешно време много хора гледат на тях като на свои деца. Възможно ли е обаче да обожавате домашния си любимец прекалено много? Е, не и в очите на някои зодиакални знаци!

Ето кои са зодиите, които смятат, че да се отнасяте към домашните си любимци като към деца е напълно приемливо:

Рак

рак - домашните си любимци

Хората от тази зодия приемат домашните си любимци като гордостта и удоволствието в живота. И те имат толкова много играчки, легла и вещи, че заемат място в цялата къща. Ракът не би мигнал, преди да сподели леглото си домашните си любимци, да ги нахрани, докато вечеря, и дори да ги засипе с информация за деня си. Те наричат себе си майката или таткото на домашния любимец.

Освен това, за да се увери, че те винаги изглеждат по най-добрия начин, Ракът ги къпе, разресва и облича като дете. Ако някой се грижи за домашния любимец на Рака, този звезден знак ще се увери, че този човек има списък със задачи, които трябва да направи, както и график и указания какво и кога да свърши.

Лъв

лъв - домашните си любимци

Лъвът смята, че е напълно приемливо да се отнася със домашните си любимци като с деца. Гардеробът на техния четириног приятел е по-просторен от този на Лъва, а поредицата им от подаръци за Коледа засрамва всички останали. Този огнен знак може да наеме детегледачка, която да се грижи за домашния им любимец, ако трябва да отсъства за повече време, защото не може да го остави сам.

Всяка година те организират парти за домашните си любимци на рождения ден на котката си и канят приятелите си за космати игри. Въпреки това Лъвът трябва да помисли какво поведение може да насърчава, като ги обсипва с твърде много лакомства например. В крайна сметка Лъвът иска котка или куче, които са дисциплинирани и слушат, подобно на децата. Затова трябва да се определят някои основни правила.

Козирог

козирог - домашните си любимци

Привързаността на Козирога към косматото му „бебе“ е несравнима с тази на което и да е друго животно или човек. Където и да отидат, тези хора взимат домашните си любимци със себе си. Те вече разполагат със собствена седалка за автомобил, колани и система за пътуване.

Всъщност почти винаги Козирогът включва името на домашните си любимци в подписа си, когато подписва картичка. В някои домове може да има определени места, с изключение на дивана, където само техният домашен любимец може да седи. Но този земен знак позволява на своите котки или кучета да бъдат навсякъде. Те са техният най-близък приятел на земята.

Дева

дева - домашните си любимци
дева – домашните си любимци

Най-вероятно Девата обича повече домашните си любимци, отколкото някои хора в живота си. Тези личности прекарват по-голямата част от свободното си време с кучето. Те разговарят с него по същия начин, по който биха разговаряли с човек. Всъщност домашният им любимец и другите членове на семейството им получават същото количество любов и доверие от Девата. Понякога може да е разочароващо, когато кучето им открадне любимия им чифт чорапи или обувки. От Девата обаче няма порицание. Те само си мислят, че може да има сладко обяснение за това и прощават на домашните си любимци.

Не са малко стопаните, които виждат домашните си любимци като деца. Вместо да пътуват сами или с непознат човек, те са по-склонни да посещават нови места заедно домашните си любимци. А в някои отношения четириногите дори отразяват емоциите на стопаните си, като проявяват тревога от раздяла, когато стопаните им са на работа, и спокойствие, когато са си вкъщи. Но имайте предвид, че те все пак са животни и могат да се нуждаят от собствен набор от насоки и ограничения, за да съжителстват с хората.

4 зодии, които се отнасят с домашните си любимци като с деца

Вижте още:

Четири прости фън шуй правила за щастлив дом

Три неща, които трябва да изхвърлите от дома си

Три неща, които носят позитивна енергия в дома ви

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе