Доброто и лошото момче – как да направите разликата
Любов и партньорство

Доброто и лошото момче – как да направите разликата

Ако едно момиче иска да има отношение с лошото момче, няма какво да я спре. Понякога е необходимо една жена да се опари от всичко това, което един такъв човек може да направи във връзката, за да разбере дали иска точно такъв характер. В много случаи лошото момче трудно може да бъде определено за такова, ако не се опознаете достатъчно добре.

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Сега ще ви покажем какви могат да бъдат разликите между лошото момче и някой, който може да бъде добрият пример.

Добрият човек е обичан от приятелите и семейството си

Когато жените запознаят близките си с добър мъж, той веднага бива обичан и обожаван от всички. Когато става въпрос за интересите му или за разговорните му умения, те нямат особено значение. Това, което кара близкото обкръжение на жената да одобрява и обича даден мъж, е как той се отнася към нея. Ако той се отнася с нея добре, с уважение и я прави щастлива, той веднага получава одобрението на всички.

Лошото момче не спира да се хвали

Ако един човек предприеме първата среща с разкази за своята гениалност, фантастични постижения и като цяло какъв гениален човек е, то обикновено е лошото момче, за което говорим. Тъй като интересите му са всичко, което го интересува, той е и всичко, което го интересува. Той не се интересува от интересите на другите хора, така че обикновено няма да задава на другите хора въпроси за тях самите.

лошото момче
Доброто и лошото момче – как да направите разликата

Добрият човек знае как да накара жените да се чувстват красиви

И знае защо е толкова важно да направиш комплимент на жената и наистина да го имаш предвид. Той е джентълмен докрай и затова се грижи да накара жените в живота си да се чувстват толкова красиви, колкото той ги смята за такива. Една жена има нужда да чуе, че е уникална и превъзхожда другите. Ако едно момче често напомня на половинката си колко неповторима е, то обикновено той е чудесен партньор.

Лошият човек не прави традиционни срещи

Лошото момче няма да покани момичето на среща, а ще я покани да „побъбрят“. И няма да я заведе на романтична вечеря или да ѝ поднесе цветя. Той ще я покани в апартамента си, за да гледат някой филм и знаете какво обикновено следва след тази покана.

Един добър човек я подкрепя

Оказва се, че когато не се стремите към собствена егоистична изгода, връзките ви могат да бъдат много здрави и пълноценни! Когато един добър мъж има жена в живота си, той прави всичко възможно да се държи добре с нея. Той я подкрепя, застъпва се за нея и я подкрепя във всичко. Няма поведение на „горещо“ или „студено“, няма поведение на „един крак вътре, един крак вън“. Когато един добър човек е вътре, той е изцяло отдаден.

лошото момче
Доброто и лошото момче – как да направите разликата

Лошото момче е суетно

Е, не можеш да се хвалиш със себе си и да се грижиш за титлата „номер едно“, без да си мъничко суетен! Лошото момче е известно със своята арогантна самоувереност. Причината, поради която тези хора са способни да се приближат до всяко момиче в бара с пълната увереност, че ще успеят да я отведат вкъщи, е, че си мислят, че са гадняри. Но това, че изглеждат толкова добре, не е естествено. Те ходят често на фитнес, подстригват се редовно и прекарват изненадващо много време пред огледалото.

Добрият човек няма нищо против, ако тя играе трудно за получаване

Тя може да играе колкото си иска труднодостъпна, това няма да го притесни, защото знае, че няма да отиде никъде. Той знае, че това е само нейното поставяне на защитни механизми, за да се предпази от нараняване. Така че той ще я остави да играе трудно, докато има нужда от това. И когато тя разбере, че той е добър човек, че държи на думата си и че има сериозни намерения да се отнася добре с нея, ще спре да играе. А той ще бъде точно там с отворени обятия, приветствайки нейната уязвимост.

Добрият човек я прави свой приоритет

Разликата между добрия и лошия мъж е следната: докато лошото момче ще се обади на момичето само късно вечер, добрият мъж ще й се обади по всяко време на деня. Дори да е зает, той ще намери време да се обади на специалния си интерес, само за да провери и да види как минава денят ѝ. А може би дори само за да чуе гласа ѝ.

Вижте още:

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Tagged ,
на горе