7 разлики между добрите и лошите момчета
Любов и партньорство

7 разлики между добрите и лошите момчета

От години сред хората съществува мисленето, че лошите момчета са по-привлекателни за жените. Сред момчетата битува погрешното схващане, че ако един мъж не си хваща момиче или ако момичето го изоставя заради някой друг, той е добър човек, който живее в лош, лош свят.

Но искате ли да знаете истината? Лошите момчета не излизат на върха. И добрите момчета не са оставени в мръсотията. В запознанствата и получаването на късмет има много повече неща, отколкото просто да си мъжествен тип А или тип Б. Толкова, толкова повече. Нека навлезем в него.

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Добрите момчета срещу лошите момчета

Честно казано, това не е война между доброто и злото. Това е просто една въображаема идея, която се е набила в главите на така наречените хубави момчета, които са били прегазени от така нареченото хубаво момиче.

Първо, за всички хубави добри момчета, които вярват, че момичетата намират лошите момчета за неустоими, е, можем веднага да успокоим страховете ви. Момичетата не намират лошите момчета за привлекателни.

Точно както няма специални черти на добрите момчета, които да улесняват момичетата да се разхождат по тях, така и лошите момчета не притежават някакви специални сили, които да карат момичетата да треперят в коленете.

Наистина, кой е доброто момче и кой е лошото момче изобщо? Как бихте определили доброто момче? А как бихте определили лошите момчета? Ето и някои разлики:

Лошото момче твърди, че всичките му бивши са „луди“ или са в грешка

Ако един мъж казва, че всичките му бивши са „луди“, това е сериозен сигнал за тревога. Всички тези жени нямат нищо общо помежду си, освен едно нещо: ходили са с него! Неговото поведение на лош мъж, например манипулативните му или нараняващи действия, е това, което ги прави „луди“.

Добрият мъж кара жената да се чувства комфортно да бъде себе си около него

Добрите момчета излъчват сигурност и безопасност, защото не правят нищо друго, освен да се отнасят към хората около себе си с истинско уважение. При тях няма игри на ума, тактики на манипулация и скрити мотиви. Без всичко това жените могат просто да свалят гарда си и да дишат.

лошите момчета
7 разлики между добрите и лошите

Лошият човек е емоционално отдалечен

Не, той не е хладен и мистериозен. Той не може да бъде променен от правилното момиче и не просто държи силните си и страстни чувства близо до гърдите си. Ако изглежда емоционално дистанциран, той просто е лош човек, който не се интересува от обвързване или любов. Той иска да продължи да играе на терена и да се забавлява с леко сърце. Единственият начин лошото момче да има сериозен потенциал за запознанства е да порасне и да стане добро момче.

Добрият човек кара жените да се отварят за всичко

Както казахме, при добрия човек няма странности. Той не подхожда към жените със скрити мотиви, а просто разговаря с тях от истински интерес. Жените са много възприемчиви към това, така че се чувстват комфортно да говорят с добрия мъж за всичко. Чувстват се сигурни, че той няма да злоупотреби с тази информация, така че са спокойни да разкрият най-личните си и уязвими тайни.

Лошият човек не излиза от пътя си

По принцип това е гаранция, че лошият човек не се съобразява с ничии други интереси, освен със своите. Дори да става дума за нещо толкова просто като да направи компромис или да подслади сурова истина, за да пощади нечии чувства, той просто няма да го вземе предвид. Лошите момчета гледат само и единствено себе си, защото така са свикнали. Това ги прави много трудни за създаване на връзки, защото рано или късно това тяхно поведение се превръща в проблем.

лошите момчета
7 разлики между добрите и лошите момчета

Добрият мъж кара жените да се чувстват сигурни и спокойни

Казвали сме го преди и ще го кажем отново – добрите момчета са толкова приятни за обкръжение! Няма съмнение, че добрият човек е истински. Когато сте около човек, който просто е себе си, това ви кара да се чувствате сигурни и защитени. Това е ефектът от обкръжението на добрите момчета.

Лошият човек обикновено още не е пораснал

Да си възрастен означава да знаеш как да се грижиш за себе си и как да балансираш между много отговорности, включително и за други хора. Но лошите момчета имат предвид само собствените си интереси. Това означава, че те обикновено са малко… незрели. Те не притежават най-добрата емоционална интелигентност и не искат да бъдат натоварвани с отговорности. Това не означава, че са склонни да правят детинщини.

Вижте още:

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Зодиите, които издигат стени пред себе си и са трудни за обичане

Tagged ,
на горе