7 признака, че сте добри в леглото
Любов и партньорство

7 признака, че сте добри в леглото

Любовта в леглото е важна част от всяка връзка, но винаги има няколко въпроса, които могат да притесняват всеки …

Как можете да разберете дали една нощ на страст е била толкова добра за него, колкото за вас? Дали не го отегчихте до смърт? Той вероятно няма да ви каже истината за вашето представяне (особено ако не е бил очарован).

Така че, ако не сте сигурни дали да си пишете една голяма червена точка, че сте добри в леглото без причина, вижте някои от сигналните знаци, за да се отървете от съмнението си завинаги.

 

Ето признаците, че сте добри в леглото

 

Имате вродена ритмичност

Имате естествена ритмичност, която не може да се научи, или да цитираме Шакира: „Знаеш, че бедрата ми не лъжат“. Бедрата ви също не лъжат.

Ако можете да танцувате, вероятно сте добра в леглото. Всеки знае, че страстните нощи изискват някои сериозни движения, за да ги направят запомнящи се. Ако сте в състояние да се отпуснете на дансинга, да се наслаждавате на танца и да не мислите за нищо друго, то е много вероятно да правиш същото и в леглото.

Но винаги има и другата страна на медала. Ако сте залепени за стената всеки път, когато сте на дискотека…ами, сами се сещате.

 

Вие сте уверени

Нямате абсолютно от какво да се срамувате и се разхождате гордо по улиците. Обичате тялото си и се гордеете с него.

Вие излъчвате сексуална енергия, защото душевното ви състояние е настроено на „сексуален режим“. Това, което ви прави страхотна любовница, е фактът, че се потапяте в сексуалното преживяване, защото се чувствате добре със себе си и карате партньора си също да се чувства добре.

 

Вие сте добър слушател

Обичате да участвате в разговори, защото сте вербален тип човек. Обичате да говорите нещата и да предлагате на някого помощ, ако е необходимо.

Слушането на хората е естествено за вас и по този начин вие им показвате, че ви е грижа за тях. В замяна получавате тяхното доверие.

В спалнята нещата работят така: доверие+ум=горещ секс

 

Вие флиртувате съвсем естествено

Дори не се стараете толкова. Просто флиртът е толкова естествен за вас. Когато става въпрос за флирт, вие сте кралицата на чувствената визия и сладките приказки. Никой не може да се сравни с вас, когато става въпрос за изграждане на напрежение и увеличаване на топлината.

Вие излъчвате сексуална енергия и момчетата могат да усетят това на километри.

 

Вие се целувате добре

Първо, вие играете с него бавно и чувствено, оставяйки го да иска още. Няма да пристъпите директно по същество. Целувката отразява любовната игра, въпреки че може да има моменти, когато това е напълно погрешно. Въпреки това в повечето случаи това е вярно.

След като приключите да го дразните с езика си, вие атакувате с всичко, което имате.

 

Обичате да угаждате на хората

Искате всички хора около вас да са щастливи. Правейки другите щастливи, вие доставяте удоволствие на себе си. Няма да е по-различно в спалнята.

Ще угодите на партньора си, така ще зарадвате и себе си. Може ли да стане по-добре от това?

 

Вие сте смирени

Нямате нужда да се хвалите със способностите си в спалнята. Вашите действия ще говорят по-силно от думите и вие го знаете!

 

В случай, че някой се съмнява във вас, имате само пет думи за него: „Ела и се увери сам!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021-2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе