Дневен хороскоп за 7.07.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 7.07.2021 сряда

Овен

Една глътка въздух за Овена, която допълнително засилва и без това живия пламък в сърцето му, нещо, което Сатурн се опитва да укроти, но успява само наполовина. През деня може да има някои непремислени разходи, оправдани от добрите сделки, сключени навреме. Ако печелите добре, можете да се отдадете и на някаква подобна прищявка.

Телец

Единственият истински приятел днес е Луната, която днес, ръка за ръка с Меркурий, ще ви отведе на пазар. И какви оригинални покупки ще направите! Наистина ще ви трябва една такава шопинг-терапия, защото настроението не е най-доброто. В семейството нямате проблеми, но и се случват излишни кавги, докато на работата, шефът не само не ви обича, но ви прави комплименти – един след друг.

Близнаци

Имали сте обучение в последно време, но оценката, отчетена на изпита, в сравнение с усилията, които сте положили, не се отплаща. Може би ще е по-добре да опитате това начинание отново през септември, когато ще бъдете по-свежи и с по-ясни идеи.

Рак

Тих и спокоен ден, подходящ само за покупки: ще намерите търсени неща на достъпна цена и разбира се ще ги получите. Тази вечер с приятели ще се забавлявате много.

Лъв

Шансовете за успех в начинанията днес са на лице, но ще трябва да се поизпотите за тях. В работата имате много красиви идеи, с които искате да направите услуга и на колегите.

Дева

Нищо ново не е за вас, че работите по цял ден, проблемът днес е, че това ще ви тежи. Няма чувства, следователно, няма забавление, а само ангажименти и тежки отговорности на раменете. В такива дни обаче се появява една желана дестинация за пътуване след време. Резервирайте я.

Везни

Добър ден за вас, без астрално противопоставяне. Светът вече е пълен със сериозни неприятности, така че защо да се тревожите и за дреболии? Имате много добри идеи и ако не можете да ги извадите всички днес, не се притеснявайте, дръжте ги на топло, ще дойде времето, когато можете да ги освободите в пълния им блясък.

Скорпион

Звездите днес може би ви обещават малка печалба или скок във вашите инвестиции. Но първо трябва да намерите правилната ситуация и да не бъдете примамени от сделка, която е твърде алчна, за да бъде надеждна. Уважение от колегите, смесено със завист от страна на шефа; от една страна той се дразни, страхувайки се от вас като потенциален опонент, от друга ви ласкае, защото наистина се нуждае от вас и вашия гений.

Стрелец

Късметлии сте вие днес, Стрелци, които въпреки Луната и Меркурий срещу вас, живеете красив ден. Да, защото те просто ви гъделичкат с леки шеги, които няма да ви обидят, а само ще ви накарат да се усмихнете. Ако има нещо, което да ви притесни през деня, бъдете сигурни, това ще се случи на бюрото ви!

Козирог

Ден без победи и без загуби. Просто много работа, но за момента все още зле платена; почакайте до утре. Ако не пари, то звездите обещават любов, пътувания и забавления. Не бъдете песимисти, опитайте се да им се доверите днес.

Водолей

Ден „горе-долу“, както обичаме да казваме. Трудностите ви обещават Марс и Венера, противопоставени на Сатурн. Във ваша полза, като бяло платно върху морето, двойката Луна-Меркурий работи, за балансиран ден, с малко неприятности и малко радости, нишка на безпокойство, но и много щастие.

Риби

Добра жизненост, работохоликът във вас проговаря. Всичко е на лице да се чувствате добре, да бъдете продуктивни и да дадете най-доброто от себе си в работата и в междуличностните отношения. Дори да има нещо, проблематично на хоризонта, то няма да попречи на пътя ви, само неволно може да ви забави малко.

Tagged ,
на горе