Дневен хороскоп за 4.08.2021 сряда
Астрология

Дневен хороскоп за 4.08.2021 сряда

Овен

В този летен ден откриваме планетарен партньор, който развеселява всичко за вас! Всички (или почти), небесните тела са подредени във ваша полза! Само Плутон е там да забрави, да ви изпрати малко мъдрост и умереност във важни моменти от деня.

Телец

Като ефект от небесното разположение днес откривате измерение на хармония, на споделени на интереси в семейството, но като контраст и някои проблеми с приятелите.

Близнаци

Отличните връзки между подходящите за вас планети, включително Меркурий и Луната, ви дават цялостен положителен ден. Може да има малко нерви на работното място, но това е нормално.

Рак

Картината по същество е хармонична, благодарение на много силния позитив, който идва от планетата на красотата и здравето, хармонията и изкуството, привързаността и разбира се любовта. Настроението ви е много добро и това ви позволява да реагирате деликатно и на сложните ситуации.

Лъв

Сливането на жизненост и добър вкус, между щедрост и привързаност ви позволява да се сблъскате с всяка ежедневна ситуация с приповдигнато самочувствие. Във вашия месец сте и това няма как да не ви прави благодарни към съдбата.

Дева

Вашата интелигентност е истинският фар, който ясно ще осветява някои ежедневни ситуации, които не винаги са лесни за управление. Меркурий, бог на интелектуалната яснота, в знака на добрия съсед на Лъв ви помага да възприемате ситуациите от по-добра перспектива.

Везни

Стартирате деня с обичайния плам към завоевания от всякакъв вид. Този път те ще са с различен резултат и няма как да претендирате винаги за успех. Въпреки това, нищо не може да ви отклони от вашия темперамент.

Скорпион

Топъл, доста дискретен ден в началото на август с Нептун, Марс и Венера, които изглеждат много добре за вашия знак. Има обаче някои небесни негативи, които предизвикват нервност в семейството.

Стрелец

Планетно преплитане на много положителни стойности на Огъня, за да разпалите ентусиазма и желанието ви да се забавлявате още повече. Особено ако вече сте на почивка и ако сте на места, които никога не сте виждали, ще имате възможност да разширите своите спортни и културни интереси.

Козирог

Силен израз на практическо действие и умения ще решават важни задачи за вас днес. Като цяло небето ви обещава много светъл и позитивен ден от всички гледни точки. Вземате решения със страхотен замах и очаквате резултати.

Водолей

Сатурн, вашият идеален владетел ви дава реалистичен поглед върху нещата, което ще е много удобно за работните дела. Сериозност, ангажираност, строгост не липсват, заедно с рационално наблюдение на всяка ситуация. Способността ви да оценявате нещата днес ще е на висота.

Риба
Позитивната и негативната енергия днес се блъскат във вашия знак, което причинява неприятности в семейството, но те са преодолими. Възползвайте се от възможността да завършите някои проекти, които да ви донесат доходи в близко бъдеще.

Tagged , , , , ,
на горе