Любовен хороскоп за 4.08.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 4.08.2021 сряда

Овен

 

Вашият любовен живот се превръща в игра в най -широк смисъл. Вербалните предизвикателства със сигурност са вълнуващи и вашата бърза остроумие ви позволява да направите отношенията с партньора положителни.

 

Телец

 

Практическите ограничения ще ви върнат на земята. Това може да донесе хармония, ако приемете тази реалност. Бъдете готови на компромис, за да спечелите благодатта на партньора си.

 

Близнаци

 

Вашата чувствителност прави интуицията ви надеждна и събудените ви сетива ще ви помогнат да разберете по-задълбочено партньора си. Време е да се задълбочите в неговата мотивация да сте заедно и да планувате неща.

 

Рак

 

Вашите утопични идеи започват да създават проблеми. Нужно е търпение, за да постигнете целите си. Съсредоточете се върху дългосрочните си усилия, за да не се нуждаете за всяко нещо от партньора си.

 

Лъв

 

Вие сте обзети от огромна нужда да избягате. Вие сте по -спонтанни и естествени от обикновено. Успехът е повече от всякога свързан с вашите естествени умения! Време е да размахате гривата.

 

Дева

 

Вашият партньор преминава през фаза на нарастващо самоутвърждаване. Не се страхувайте от тази промяна, вашата искреност ще ви позволи да имате различни възможности във ваша полза.

 

Везни

 

Предстои ви да преживеете интензивни моменти с партньора си … любовта и солидарността вървят ръка за ръка и ще ви бъде лесно да възприемате подсъзнателни послания във всичко, отвъд думите. Инстинктите ви няма да ви подведат, има някои положителни промени, които се виждат и ще бъдете подкрепени.

 

Скорпион

 

Между откъснатите и сърдечни разговори и провокативни намеци вашият партньор ще бъде развълнуван от възможностите, които им позволявате да си представят. Между тотална релаксация и изключителна изтънченост, надеждите ви за романтика дават резултат днес.

 

Стрелец

 

Вие не се състезавате с никого, така че защо се държите така, сякаш опасността е зад ъгъла? Отпуснете се и се оставете на течението. Нищо съществено не би могло да разстрои любовния ви живот днес.

 

Козирог

 

Ще трябва да се справите с емоционалните сътресения от партньора си. Не е задължително вината да е ваша, не приемайте всичко буквално. Съсредоточете се върху способността си да запазвате спокойствие.

 

Водолей

 

Любовта ще бъде лека и въздушна, но интензивна и страстна в същото време! Вашето доверие ще бъде най-добрият ви актив. Няма да имате трудности да осъществите мечтите си. Самочувствието ви носи резултати.

 

Риби

 

Изблик на съвест разяжда любовния ви живот. Трябва да внимавате: необходимо е да намерите себе си, преди да преминете през връзката си. Не се колебайте да анализирате реалистично последните си разходи за подаръци.

Tagged , , ,
на горе