Астрологичен съвет за 4 юни 2023

Астрологичен съвет за 29 май 2023

Астрологичен съвет за всички зодии: Нека днес и за в бъдеще думите ви да излъчват искреност, доброта и топлота. Нека бъдат като извор на безусловна любов, истинско щастие извиращи от сърцето ви.

Астрологичен съвет за 29 май 2023 Кратки декорни съвети – оранжево спално бельо

Възвишените хора – висши души: 10 ясни признака, по които ще ги разпознаете

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен, ако изведнъж решите да преброите всички чудеса, които са ви се случили напоследък, ще разберете, че сте над нещата. Животът буквално е пълен с тях. Затова преди пълнолуние благодарете на Вселената за всичко, което имате. Особено за хората, които дават своята любов, внимание и нежност.
Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец, намирате се в период на мир и стабилност, така че се отпуснете и се наслаждавайте на заслуженото удоволствие. Уверете се, че знаете какво се очаква от вас, преди да се присъедините към нов план или проект. И ако по някаква причина шестото ви чувство ви подскаже, че нещо не е наред, тогава откажете, ако е възможно.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци, сърцето ви е неспокойно. Признайте си, наложихте си твърде много ограничения. Време е да се отървете от тях и да си поемете дълбоко въздух. Оставете живота да ви води и се впуснете в приключение! Не се страхувайте, нищо лошо няма да ви се случи.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак, не позволявайте да заглушат интуицията и желанията ви. Не позволявайте и не се съмнявайте във вашите желания, цели и начини за постигането им. Доверете се на вътрешните си усещания, сила, мъдрост и опит. Те със сигурност ще ви доведат до успех.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв, обърнете внимание за какво изразходвате времето и енергията си. Анализирайте дали всички тези неща си заслужават. Поставете си приоритети: може би трябва да се откажете от нещо или напротив, да изведете нещо на преден план по важност. Сега е най-добрият ден за такъв анализ.

Дева 23 август – 22 септем.

Дева, време е да си признаете чувствата, които изпитвате. Съдбата няма да ви изостави по въпроси, свързани с работата или любовта. Ще можете да преминете на ново ниво в професията.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни, днес е подходящ ден да рискувате. След като започнете да се движите, ще се доближите до постигането на това, което искате. Имате всички ресурси за това. Звездите ви съветват, че е важно да обърнете внимание и на благосъстоянието.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион, всичко, което се случва сега, колкото и странно да звучи, е необходимо за най-доброто ви бъдеще. Затова се опитайте да преживеете този неприятен период възможно най-бързо. Освободете достатъчно място в живота си сега за нещо ново и по-добро!

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец, запомнете, че вие сте съвършено творение на природата. И нямате аналог. Не упорствайте в желанието си да приличате на някой друг. Никой човек или предмет, никое място, нямат власт над вас, защото вие сте единственият, който мисли с вашия ум.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог, водата извайва камъка. Ако чукате на една и съща врата от дълго време и никой не ви е отворил, това не е причина да си тръгнете и да спрете да опитвате. Може би точно днес всички хоризонти ще се отворят пред вас. Основното нещо, е да не се отказвате.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей, неочакваните възможности могат да изплашат онези, които предпочитат ситуацията да е проста и предсказуема. Е, вие не се страхувайте! Не тъгувайте по миналото, ако романтични спомени от далечното такова ви настигнат. Нека бъдат ваше истинско вдъхновение.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби, не бързайте. Събитията днес могат да се развиват по-бавно, отколкото бихте искали, така че си струва да бъдете търпеливи. Не се разстройвайте! Скоро ще стане съвсем ясно: всичко ще се получи по най-добрият за вас начин.
Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 29 май 2023

на горе