Дневен хороскоп за 31.08.2021 вторник
Астрология

Дневен хороскоп за 31.08.2021 вторник

Овен

Зодиакът благоприятства вашите инициативи за този последен ден от месеца, като поставя Луната в полезен за вас ъгъл. Общата астрологична конфигурация ви помага с интелигентност, способност да давате и получавате обич, проявявате обаче признаци на промяна и леко неприличен хумор.

Телец

Светещ Марс в приятелския знак Дева прави ежедневието ви по-спокойно и събрано, особено ако сте родени през третата декада. Семейният ви живот тече естествено и предвидимо, което днес ви харесва. Някои проблеми, засягащи доклад в работата, ще ви застигнат към края на деня.

Близнаци

Общата астрална конфигурация по принцип благоприятна ви помага да преживеете добре последния ден от месеца, така както най-много ви харесва. Небето прави всичко възможно да повдигне духа ви, може би малко уморен през последните дни. Настроението ще се върне в края на деня.

Рак

Вторникът, който завършва този месец август, е дискретен като целия месец. Марс е този, който дърпа конците на планетарните движения, като е в знака на вашия съюзник Дева. Той си сътрудничи, за да гарантира, че денят е спокоен и работните ангажименти минават безпроблемно.

Лъв

Завършвате месеца с несигурност и възходи, и падения в настроението. Все пак цял месец царувахте. Има и такива моменти, в които просто трябва да си починете и умората да се разсее.

Дева

Краят на август в красота на Венера, гледаща ви от знака на Везни, за да ви даде моменти на вътрешно спокойствие, баланс, хармония със заобикалящата ви среда. Като семейство и с хора, които ви обичат, откривате неочаквани елементи на разбиране, изпълване със щастие и смисъл за заедност.

Везни

Планетарен контраст в астрала, може да ви даде някои моменти на нервност. Вие ще се опитате да ги избегнете, но като цяло са се натрупали негативи от пропуснати срещи. Те са били както в личен, така и в професионален план.

Скорпион

Още от рано усещате колебания. Tова ще повлияе на делата ви на работното място. Не се отчайвяйте и не вземайте съвети от колегите, които ще подсилят това колебание. Изчакайте до късния следобед, когато пак ще намерите сили, за да подредите някои важни дела.

Стрелец

В последния августовски ден, сте надарени с естествена усмивка и благост. Търсите да разговаряте с близките и да им давате съвети, да искате такива. Търсите баланс, който сякаш сте изгубили заради стари избухвания. Днес е денят, в който това ще се оправи.

Козирог

Красив Сатурн в знака на Водолей, добрият съсед, ви облагодетелства във всеки сектор. Вашето вътрешно спокойствие, интимният баланс, са защитени. Решете по-смело някой семеен проблем и намерете път за спогодби за по-дълготрайни дела.

Водолей

Юпитер, настанен напълно спокойно във вашия знак, повишава нивото на вашето добро настроение. Това ви прави нахакани, живи, с чувство за хумор. Използвайте тази енергия за по-лична среда, защото шефът ви наистина няма да хареса това поведение.

Риба

Спокоен сценарий в края на август, леко променливо настроение, но като цяло благосклонни планети. Няма много неща, които да в провокират наистина негативно. Това ще ви даде възможност да влезете в новия месец с позитивни мисли след тежкия понеделник.

Tagged , , , , , , ,
на горе