астрологичен съвет

Астрологичен съвет за 26 октомври 2023 г.

Астрологичен съвет за 26 октомври 2023 г. за всички зодии: Днес е важно, преди да предприемете стъпка, да помислите предварително какви ще бъдат резултатите или последствията от тази стъпка. Така ще се предпазите от внезапна импулсивност.

Как да научим детето да ходи на гърне

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Когато водопадите са 5 и си в сърцето на джунглата на остров Бали

Овен-хороскоп

Овен 21 март – 19 април

Овен: Бъдете радостни и оптимистични, експериментирайте и се сливайте във вашия образ, в събития и във взаимоотношения. Бъдете постоянно в движение и духовно развитие. Но не забравяйте за вътрешния си мир. Действайте според чувството, което изпитвате най-силно.

Телец-хороскоп

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес е добър ден за тези, които благодарят на Висшите сили за всичко, което се случва в живота. Не бива да изпадате в самосъжаление или да си причинявате страдание. Помогнете на някого, ако има проблеми, но само ако е готов да приеме подадената ръка.

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Помислете за достойнствата на другите хора, за техните най-добри човешки качества, благодарете на хората. Правете добро на близките си, правете подаръци, давайте милостиня, особено ако ви го поискат. Свържете се отново с хората, но не им позволявайте да ви притискат.

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Отделете време да анализирате взаимоотношенията си. Днес е важно да следите колко сте готови да дадете и приемете и дали има баланс в това. Всеки дисбаланс ще се прояви като негативни събития, просто трябва да ги проследите – тогава ще разберете какво трябва да се коригира.

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Ако днес внезапно се почувствате сами и без подкрепа, анализирайте дали достатъчно добре изразявате емоциите си и да дали дарявате достатъчно топлина?

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Без вътрешна хармония е трудно да стигнете до разбиране на вашата цел и нейното осъществяване. Бъдете готови за факта, че настроението на околните днес ще бъде променливо, така че комуникацията може да протече с бурни, но не груби разяснения.

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Ако трябва да разрешите някакъв сложен проблем в работата си, тогава действайте – днес всички задачи са ви по силите. Основното нещо е да не се съмнявате в успеха си.

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Приемете с благодарност знанията, които ще получите в този ден. Днес можете да бъдете както ученик, така и учител за другите. Важно е да предавате своите мисли и вярвания на хората. Но това трябва да се прави спокойно, без настойчиво налагане.

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес е най-високото ниво на концентрация на енергия. Можете да постигнете много, ако използвате лидерските си способности. Нерешителните хора трябва да бъдат внимателни. Енергийните промени трябва да бъдат под ваш контрол.

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не се съпротивлявайте на промените, на пристигането на новото – то пак ще дойде, само ако се съпротивлявате, този процес ще бъде по-труден. Позволете на това, което се иска и има смисъл, да се случи в живота ви.

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Огледайте се, може би, в обкръжението ви има човек, който изпитва трудности в момента. Опитайте се да помогнете – като помагате на другите да разрешават трудни ситуации, вие ще се справите и със своите.

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Всички тревоги, които възникват днес, са краткотрайни, не ги приемайте присърце. Те ще преминат бързо и няма да оставят следа в душата ви. Но всичко, започнато днес, ще пусне дълбоки корени, включително конфликти, така че е по-добре да изгладите всички неприятни ситуации.

Последни новини
Астрология

Астрологичен съвет за 26 октомври 2023 г.

на горе