Дневен хороскоп за 12.08.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 12.08.2021 четвъртък

Овен

 

Астралният профил на този ден е доста спокоен и благоприятен за вас. Юпитер, Сатурн, Слънцето, Уран и Нептун, ви се усмихват и дават началото на решаващата фаза на месец август, за да имате сили за интензивните дни, които се задават. Само Луната във Везни днес ви причинява някои малки главоболия.

 

Телец

 

Планетите днес са подредени в леко контрастен ъгъл, което влияе особено на отношенията ви с хората около вас. Така че внимавайте с някои остри изказвания на работата и вкъщи, които могат да стартират конфликт.

 

 

Близнаци

 

Момент на ваканция, в който живеете напълно безгрижно, без да се притеснявате твърде много, дори ако някои отношения около вас не вървят точно в посоката, която сте планирали.

 

Рак

 

Днес се подготвяте за празничната неделя, като това очакване ви дава подаръци в емоционалната сфера, които ви правят една нежна и сладка личност. Днес всеки ще иска да е във вашата компания.

 

Лъв

 

Денят започва със вдъхновение и игривост, съчетани с ослепителна воля за живот. Следвайте всички предложения днес в емоционален и кариерен план.

 

Дева

 

Много положителен ден за Девата. Ще видите семейния живот обогатен от оживен обмен между близки и далечни роднини. За тези, от вас, които може се връщате вкъщи от почивка, ви очакват приятни изненади.

 

Везни

 

Сребърната луна днес ви носи магически моменти, и ви обещава наситен ден в средата на август, в който всяко ваше докосване ще предизвиква искри.

 

Скорпион

 

Августовският ден ви заварва във великолепна физическа форма, а също и в дискретно състояние на емоционално удовлетворение. Семейството е най -важният и пълноценен елемент в живота ви днес, така че отдайте всичко на него.

 

Стрелец

 

Нов ваканционен ден ( за тези, които сте във ваканция), в който дишате в пълна планетарна хармония. Тя ви поставя в състояние на автентична благодат и ви дава пряк достъп до красотата на мига.

 

Козирог

 

Доста удовлетворяващ августовски ден за вас, в който чувството ви за хумор изпъква и вие го показвате във всяка среда, независимо дали сте поканени или сте попаднали там по чиста случайност.

 

Водолей

 

Един оживен и игрив ден, който ви подхожда много добре на характера. Опитайте се да запазите веселото настроение през целия ден, за да може да го пренесете от работата и вкъщи.

 

Риба

 

Доста добър небесен хоризонт за Рибите. Само Венера в Дева ще ви донесе лека досада, но в крайна сметка нейното преминаване ще ви помогне да се освободите от еднообразието, което твърдите, че ви е налегнало.

Tagged , , , , ,
на горе