Дневен хороскоп за 19.07.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 19.07.2021 понеделник

Овен

Звездите от уикенда все още ви карат да бъдете малко по-притеснени. И затова трябва да разберем какво се е случило в изминалия петък. Сякаш има моменти, в които животът ви е преминавал много бавно и други моменти, като скорошните, когато нещата също вървят твърде бързо.

Телец

По-добре е да говорите, да казвате нещата такива, каквито са, особено ако има някакъв неясен проблем относно любовта. И казваме това много искрено, защото и до края на този месец юли много напрежение ще бъде преодоляно само с разговор.

Близнаци

Винаги имате Венера и Марс в този ден! Ако една история се е родила наскоро, трябва да я продължите, но трябва да се каже, че колкото повече минават дните, толкова повече ставате изключително критични към чувствата и в края на юли също можете да се ядосате доста.

Рак

Трябва да се опитате да държите напрежението под контрол, което вече се е задържало от уикенда. Тук бъдещето ви не се поставя под въпрос:от днес започват и плановете за следващата година и трябва да се каже, че ще има хубави изненади за вас!

Лъв

Уикендът мина и изглежда ясно, че ако има някакви взаимоотношения в криза, те трябва да бъдат разгледани с голямо внимание, особено тази вечер! Като цяло можете да бъдете много обичани, но и много уморени!

Дева

Още в понеделник ще е важно да преоткриете любовта, също така защото искам да помня, че краят на този месец ще бъде много ефективен в този смисъл. Както ще бъде през месец август, когато Венера докосне знака ви със „съобщение за късмет“ относно контактите и любовта.

Везни

С тази Луна във вашия знак вие сте много емоционални, много силни, може би дори твърде напрегнати! Връзките с другите трябва да се държат под контрол. Само вие, които проповядвате мир и във всеки случай мразите да се налага да се „биете“, в наши дни може да се почувствате нервни и ядосани.

Скорпион

Този понеделник увеличавате интензивността на емоциите си! Това може също да увеличи гнева ви, особено ако нещо не е наред с любовта. От началото на този месец имаше конфликти между родители и деца или може би дори в отношенията с другите. Изтрайте и този ден и ще получите възможност за бърза промяна.

Стрелец

Не се казва, че в този период можете да имате максимума, но със сигурност може да се каже, че се възстановявате много! И тогава има добри новини, защото краят на този месец юли ще бъде много важен за определяне на не малко аспекти във вашия живот!

Козирог

Вие сте под натиск от четвъртък следобед, вероятно също сте много уморени. Въпреки, че си починахте добре през уикенда, в никакъв случай да не се опитвате да се справяте с всички провокации, които могат да възникнат дори по тривиални причини.

Водолей

Следващите 24 часа са за изчистване на нещо нередно. В любовта, преди да кажете достатъчно първо и да се почувствате недоволни, изчакайте края на месеца. В последно време изглежда, че всички са против вас, в действителност се променяте и затова намирате малко препратки към хората около вас и това ви кара да търсите нови познанства!

Риби

Позитивно небе още в началото на седмицата, позитивно за промени в личен, интимен и работен план. Промените обаче идват с някои ангажименти и няма да ви е толкова лесно да проследявате хора и дела, нито ще има време да премисляте решенията си. Възможно е да се почувствате под натиск, но това е неизбежно.

.

Tagged ,
на горе