дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 18 август 2023

Какво са ви подготвили звездите за 18 август, вижте в днешния дневен хороскоп? Днес ще можете да концентрирате мислите си, така че умът ви да бъде като лазерен лъч, а енергийният ви запас ще бъде неограничен. Затова сега е моментът да започнете да подреждате нещата, както в околното пространство, така и в себе си. Този ден е чудесен за нови начала, а вечерта ще се радвате да забележите колко сте продуктивни.

КЪСМЕТ и ЩАСТИЕ през новата седмица 21-27 Август за 7 зодии

Дневен хороскоп за 18 август 2023 12 растения в градината според всяка зодия

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Какво означава за вас удоволствието и как намирате радостта в ежедневието? Има нещо за размисъл, нали, Овни? Често в суматохата от дни на радост изобщо няма място. Но все още си спомняте колко е страхотно, когато се посветите на изкуството, наслаждавате се на творчеството и красотата. Толкова много магия ви очаква! Просто оставете чудесата да се случват – очакват ви невероятни открития във външния свят и собственото ви сърце. Не се съпротивлявайте на вдъхновението, но отделете време то да се свърже с вашата творческа страна – рисуване, писане на поезия…

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Тази глава от живота ви може най-добре да се опише като „лудост и хаос“. Трябва да се справяте с един тежък урок след друг без никаква пауза. Трудно е, но можете да го направите, ако можете да промените отношението си към проблемите. Направете си услуга, Телец, променете гледната си точка. Разберете, че всичко се случва за добро, дори и трудните изпитания. Разпознавайки какво или кой не отговаря на вашите вибрации, можете да изберете само необходимото и приятно, а в други ситуации да практикувате необвързване. Ето как болката се превръща в мъдрост.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Има хора/човек, които/който ви кара/т да се чувствате видяни и чути, Близнаци. Те инвестират във вашия растеж по един или друг начин и ви вдъхновяват да бъдете най-красивото си аз всеки ден. Никога не е скучно, когато си около тях и това е най-големият ви подарък за момента от Вселената. Звездите са напомняне, че можете безопасно да влезете в този вътрешен кръг такъв, какъвто сте. Можете спокойно да изразите своите слабости, както и силните си страни. Вие сте в безопасност, не се страхувайте от нищо.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Вселената ви напомня с всички сили, че е време да поемете обратно юздите на живота, да вземете важните неща в свои ръце, да направите необходимото, за да подобрите ситуацията. Постоянната и страстна дейност ще бъде основната тайна на вашия успех. С други думи, не очаквайте незабавни резултати. Не очаквайте това, което искате да се прояви за една нощ и според вашия график. Раци, помнете истината: „Денят, в който посеете семето, не е денят, в който ще опитате от плода“.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: За Лъвовете сега е много важно да намерят повод за радост. Да, не е необходимо да чакате случаен магически момент, можете да се научите да получавате истинско удоволствие от най-баналните неща. Така че, обръщайте внимание на знаците във външния свят и накъде ви водят. Всичко се развива за вас по най-неочаквания начин, всичко със сигурност ще се получи, но може би не по начина, по който сте планирали. Идва време за празнуване за вас. Ако календарът е празен и на масата няма покана, не тъгувайте, вие създайте събитие!

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Не е нужно да правите всичко сами! Идва момент, когато можете да ръководите и вдъхновявате от дъното на сърцето си, докато се обединявате с вашите братя и съмишленици. Време е да мечтаете за нов свят и да действате. Време е да вплетете магия в гоблена на живота в сътрудничество с Вселената, знаейки, че всяка стъпка в правилната посока е от значение. Просто не се предавайте, Деви. И дори не си помисляйте да се съмнявате в правото си на безгранично щастие.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите ви съветват да кажете повече „да“, отколкото „не“, особено когато се появи възможност да се впуснете в приключение. Някой може да ви определи като импулсивен човек, Везни. Но истината е, че смятате спонтанността за своя суперсила. Езикът на самолюбието, ако щете! Не е нужно да планирате необичайна ваканция веднага. Изследването на дивата природа там, където се намирате, също е чудесно място за релакс.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес ще откриете, че реагирате прекалено, когато сте раздразнени, или ще скриете чувствата си по плашещо професионален начин от хората около вас. Но не е нужно да обясняваш, че това са нездравословни механизми за справяне, Скорпиони. Така че, сменете гледната си точка. Отнасяйте се към успеха на другия като към възможност за растеж. Кажете честно как се чувствате по обсъждания въпрос, но в същото време бъдете отворени към други мнения. Това е единственият начин да стигнете до следващото ниво.

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Има много начини да се отървете от страха, Стрелци. Има много начини да се вдъхновите, особено ако се чувствате творчески блокирани. Първо се облечете в спортни дрехи и прекарайте известно време на слънце. Отидете до най-близкия парк или гора, за да се свържете отново с дивата природа в тялото и душата. Свързването ви с вътрешния ви свят чрез танци, движение и йога също се препоръчва точно сега. Извод: щом попаднете в състояние на поток, освободете се от страха за грешки, ще имате силата и желанието да творите!

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Не забравяте, че зад облаците има слънце и дъга. Зад облаците винаги има слънце. Така че, вместо да оставите тежестта и отговорността да ви съборят, поиграйте със съдбата си. Съсредоточете се върху това, което можете да направите, за да се чувствате добре днес, точно сега. Не забравяйте, че сте дошли на този свят, за да олицетворите присъщата си магия. Дойдохте тук, защото заслужавате да изпитате радост във всякаква форма.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Някаква уникална култура ви изпълва с невероятно вдъхновение, така че днес трябва да се опитате да я превърнете в част от живота ви. Няма значение за какво става въпрос – за екзотични ястия, музика или необичайни места, които понякога обикаляте – потопете се напълно в тази необичайна за вас атмосфера и ще почувствате как сте изпълнени с увереност, че няма нищо невъзможно. Има много различни начини на живот и трябва да разберете, че вашият не е абсолютната истина. Разширете съзнанието си и ще откриете много интересни възможности.

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Радвайте се и се наслаждавайте, но не забравяйте да изразите чувствата си през следващите дни. Подарете топлина на любимия човек. Уверете се, че другата половина изпитва същото и ако не, помогнете да коригирате ситуацията. Така се умножава щастието, Риби. Като се има предвид, че днес се чувствате вдъхновени, би било добра идея да насочите енергията си към творчески занимания. Прекарвайте време пред дъската за рисуване, обръч, платно или музикален инструмент. Дори по-добре, експериментирайте с двигателна терапия или се запишете на курс по танци.

Вижте още
Светият-Граал.-Съкровището-на-Богомилите-Бугри-купи
Хромът – минералът на отслабването
Петър Дънов за котката

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 18 август 2023

на горе