дневен хороскоп

Дневен хороскоп за 17 август 2023

Какво са ви подготвили звездите за 17 август, вижте в днешния дневен хороскоп? В този ден ще чувстваме необходимостта да разнищим всички скрити слоеве на всяка ситуация. Може да изпитваме известен натиск, но имаме нужда от това, за да постигнем целите си. Освен това, според дневен хороскоп, препятствията, пред които сме изправени, ни мотивират и тласкат към действие. Заради подредбата на небесните тела, ще сме склонни да се чувстваме разкъсвани между желанията и съществуващите ситуации или перспективи.

Кое е вашето ТОТЕМНО ЖИВОТНО (ваш небесен закрилник, духовен водач) според зодията?

Седмичен хороскоп 14.08.2023-20.08.2023

Дневен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Позволете на очите и тялото да общуват с другите, изключително чрез езика на знаците. В крайна сметка можете спокойно да изразите мислите си с кимване на глава или с едно мигване на очи. Това често има повече ефект от думите и работи добре не само в романтичните връзки. Според хороскопа, днес трябва да се опитате да се ограничите до няколко думи, дори и на бизнес среща. Понякога многословието натоварва събеседника. Днес невербалната комуникация е най-добрият начин да спечелите хората на своя страна.

Дневен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес ще се сблъскате с много хора, които се интересуват само от външността – ако това им помага да изглеждат добре, те изобщо нямат нищо против да режат ъгли и да прилагат трикове. Според хороскопа, трябва да внимавате и да се дистанцирате от тези хора възможно най-скоро. Ако изглежда, че сте съгласни с тях, тогава някои много могъщи хора може да получат напълно погрешна представа за това кой сте и какви са вашите намерения. Придържайки се към вашите ценности, вие ще имате възможност да се укрепите в тях – запомнете това.

Дневен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес не е най-доброто време за комуникация: опасността от недоразумения е голяма. Трудно е да намерите точните думи и точната интонация. Хороскопът ви съветва да отложите по възможност деловите преговори и „сериозните разговори“ за друг ден. Днес, вместо да отидете на ресторант, където трябва да проведете важен разговор, изберете кино или спортната площадка.

Дневен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес е ден на суперлативите. Ако нещо се получи, тогава страхотно, но и да не се получи, запазете оптимистичното си настроение. Може да не изглежда толкова лесно, но си струва усилията, защото това е важна особеност на днешното възприемане на реалността. Хороскопът ви съветва да намалите ентусиазма си или пък, още повече, да си блъскате главата без реална причина. Запазете спокойствие и спазвайте умереност, това ще ви позволи трезво да оцените какво се случва.

Дневен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Хороскопът вещае за най-високото ви представяне от дълго време насам. Днес изглежда, във вас се е вселил духът на позитивизма! Благодарение на енергията, която ви е завладяла, вие ще можете да се заемете с няколко неща едновременно и пак да имате време за всичко. Високото темпо няма да доведе до умора, напротив, вечерта на този труден ден дори ще имате сили да се срещнете с приятели. Освен това, днес е подходящо време да се опитате в някакъв нов вид дейност – например в творчеството или в спорта.

Дневен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако днес около вас възникне трудна или дори извънредна ситуация, значи всичко върви по план! Хороскопът ви съветва да навлезете смело в епицентъра на събитията, доказвайки на себе си, че можете да се справите с всичко! Вземете ситуацията в свои ръце и под ваш контрол – днес можете да се справите. Всъщност мнозина искат да чуят вашето мнение и още повече – да видят как ще постъпите в трудна ситуация. Ако не се възползвате от днешният шанс да блеснете, следващия няма да дойде скоро.

Дневен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Хороскопът предупреждава: проблемите в личния ви живот могат да попречат на работата или на важни задачи. Можете целенасочено да рисувате къдри и цветя върху отчетите и да пренебрегвате най-важната информация на срещата. Хороскопът ви съветва да отложите решаването на значимите проблеми за вечерта, а през деня да се опитате да вършите рутинна работа. Във всеки случай днес няма да е възможно да станете суперефективни, но е необходима дейност. В противен случай, лутането може да бъде прекъснато от друг повод.

Дневен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Всеки път, когато нещо свършва, значи е време за ново начало. Във вашият случай това ще бъде нова творческа идея или възможност да поемете по нов път. Това, че сте се сбогували с нещо в живота, не означава, че то няма да повлияе на бъдещето ви.  Хороскопът ви съветва: Въоръжете се със знанията, които сте научили досега, и ги приложете в романтичните си връзки или в професионалния си живот. Променете пренебрежението към здравето си и отидете на специалист. Пазете го, то е толкова ценно!

Дневен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес може да изпитвате известни съмнения и колебания в желанията си. Дори, ако нерешителността е неудобна, е по-добре, отколкото да вземете грешно решение. Един краткотраен план за действие няма да навреди, а напротив ще ви даде мощен ефект. Волята ви ще бъде на много високо ниво и въпреки че предпочитате да действате самостоятелно, обединяването с някого ще се окаже по-практично решение.

Дневен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Сега трябва да се съсредоточите върху работата, но не очаквайте мигновени или бързи резултати. Може да изпитвате известни затруднения с избора, дали да се придържате към познати ситуации или да се разширите в нови. Ако вашето несъгласие е повече от просто разочароващо, помислете, дали не предизвиква нещо по-дълбоко. Внимавайте за склонността да се занимавате с негативни ситуации. Има, къде-къде, по-добри неща за вършене. Успехът се крие в нещата, които ви вдъхновяват и нека успеете днес.

Дневен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Вървейки и оглеждайки се наоколо, днес можете да почувствате завист – впечатлението, че всеки около вас има това, което искате. Но преди да се разстроите за това, помислете отново за ситуацията. Това неприятно чувство ви е завладяло, само защото сте изгубили от поглед това, което вече притежавате. Разбира се, винаги нещо липсва. Въпреки това вие ще чувствате, че сте заобиколени от положителна енергия и има хора, които ви обичат и са съвсем наблизо. Имате всичко необходимо, за да бъдете щастливи!

Дневен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Сърцето ви отчаяно желае нещо в момента, но умът ви знае, че това може да не се случи скоро. Очаква ви вътрешна борба между нетърпение и прагматизъм, която едва ли ще доведе до нещо. Това напрежение може да доведе до агресивна реакция към хора, които се опитват да ви манипулират. Можете да си кажете, че те самите го заслужават, но давайки воля на гнева, няма да постигнете нищо добро.

Вижте още
Гората е източник на енергия и живот
Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарсктва Вижте как
4 зодии, които отстояват себе си, независимо от външния натиск

Тагове: 

Последни новини
Астрология

Дневен хороскоп за 17 август 2023

на горе