Дневен хороскоп за 12.07.2021 понеделник
Астрология

Дневен хороскоп за 12.07.2021 понеделник

Овен
Големи емоционални изблици за началото на новата седмица, с които ще ви пречат да общувате. Вътрешният живот ще е в открит конфликт с връзките и стимулите на деня. Дори в работата преобладава желанието за тишина и пълна релаксация, дори забавлението ви струва много.

Телец

Днес не сте в правилното настроение в семейството. Говорите много, но винаги с носталгични акцент. Ако сте на почивка, ще отдадете всичко в името на мързела, нямате желание да спортувате, освен малко къпане в морето. Ако сте на планина, наслаждавайте се на гледката от терасата.

Близнаци

Меркурий днес щастливо повдига склонността ви да бъдете алтруисти, да споделяте пространства със съседа си, да разширявате естествената си общителност. Страхотен момент в областта на междуличностните отношения.

Рак

Възможно е поради семейни ангажименти днес да се наложи да се откажете от някое изкусително предложение от светски тип; не се притеснявайте, но скоро ще коригирате с други покани, партита и приеми, в които ще участвате.

Лъв

Луна, Марс и Венера във вашия знак ви омекотяват, позволявайки ви тактично и любезно да коригирате някои проблеми, които са ви тревожили през последните дни, особено в чисто семеен контекст. Не забравяйте, че Марс, най-великият представител на спорта, сега е много силен и ви прави супер конкурентни.

Дева

Седмицата започва с малки дрязги с роднини, но нищо сериозно. Бъдете търпеливи, тъй като по-късно спокойствието ще се установи отново в дома ви.

Везни

Игра на планетарни транзити, която е много стимулираща и положителна за вас, която радва ума, духа и тялото ви. Общата конфигурация осветява дома ви с обич и хармония между всички различни членове на семейството. Насладете се на късмета, който съпътства успеха на всички ваши действия.

Скорпион

Благоприятно впръскване на увереност, оптимизъм и готовност да продължите по вашия път, днес се гарантира от отличната небесна позиция на планетата на оптимизма Юпитер. Днес ще проправите път към множество житейски проекти.

Стрелец

Днес ще сте способни да обслужвате интересите си дори в областта, строго свързана със семейните дела и бизнеса. Поради това е препоръчително да ограничите някои изблици на инстинкта ви, които понякога могат да се появят във вашия спокоен и сериозен темперамент.

Козирог

Ясно небе, което ще става променливо за вас този юлски ден. Някои от вас ще са по-свободни да се движат и да действат; други могат да почувстват леко недоволство в областта на междуличностните или семейните отношения.

Водолей

Вярно е че днес във вас, ще се разбъркат сантименти, които до известна степен засягат всички аспекти на живота ви. Чувствате се буквално в революционно състояние на духа.

Риби

Юпитер е точно във вашия знак, в благоприятен аспект и ви насърчава да бъдете малко по-дипломатични в семейството по отношение на проблем, който засяга отношенията родител-дете. С вашия такт и желанието да знаете как да вземете ситуацията под контрол, ще можете да разрешите всяко недоразумение и да премахнете всички разногласия.

Tagged , ,
на горе