Дневен хороскоп за 1.10.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 1.10.2021 петък

Овен

Октомври започва и ви хваща неподготвени за динамичните събития, които предстоят за вашия знак. Способността да виждате цялата ситуация и да реагирате адекватно е сякаш занижена и това може да доведе до грешни решения в работен план.

Телец

Няма какво да ви тревожи днес, освен ако се готвите да тръгвате на път през уикенда. Това ще ви направи сприхави и забързани, защото дълго сте чакали тази дестинация. Днес ще има събития, които ще ви помогнат да видите живота си под различен ъгъл.

Близнаци

Изглеждате добре, чувствате се добре. Трябва ви само малко повече спокойствие в работата, защото иначе трудно ще издържите още един толкова натоварен петък. Седмицата беше достатъчно пъстра откъм събития и сега си мислите само за коктейл в неделя.

Рак

Месецът започва с променливо настроение. Със сигурност не очаквахте такъв бърз спад на фона на силния септември, който преживяхте. Търсите решения на проблеми в личния ви живот, така че да не влияят на работата ви.

Лъв

Колегите ще бъдат въодушевени от вашата форма и физическо присъствие. Това е ден, в който се появявате в пълен блясък. Не ви липсва нищо, напротив , дори щедро раздавате от бонусите получени от разположението на планетите.

Дева

Вчера проблем с колегите, днес със шефа. Не че ви се случва за първи път. Трябва ви малко повече самочувствие, за да можете да реагирате адекватно на неговите изисквания, или най-малко, за да защитите себе си.

Везни

Натоварени сте още от първите часове на деня. Не се притеснявайте обаче. В такива дни си личи, които сте и какво искате да направите. Бъдете внимателни с обещанията – не можете да поемете всичко на ваш гръб.

Скорпион

Новите идеи ще ви донесат успех. Просто не поставяйте каруцата преди коня и всичко ще върви гладко. Вътрешните ви баланси са малко деликатни в този момент, трябва да внимавате с диетата си. Не позволявайте на другите да ви манипулират и не се жертвайте за другите днес.

Стрелец

Не бъдете толкова смели в работата днес, има какво още да желаете, за да достигнете съвършенството към, което се стремите, това ви спира и ви пречи. Всичко ще се нареди от новата седмица, затова забавете темпото.

Козирог

Започва един месец, в който настроението ще криволичи. Това не ви пречи да го започнете добре. Можете да реализирате, някоя от страхотните си идеи. Можете да реагирате адекватно на ситуации, които иначе ви ядосват.

Водолей

Продължавате да търсите подкрепата на приятели, с които да прекарвате повече време. Днес няма да е нетипично за вас да сте по кафенетата на сладки раздумки. Внимавайте обаче има и различни предизвикателства в професионален план.

Риби

Стабилни сте в работата и в личния живот. Няма какво да се притеснявате днес, просто очаквайте съботата и неделята, за да можете да направите неща, които са ви угодни на вас.

Tagged , , , , , ,
на горе