любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 1.10.2021 петък

Овен

Смелостта ви ще ви накара да преживеете интензивни емоционални моменти. Не сдържайте ентусиазма си, защото благодарение на него ще получите голямо удовлетворение. Отличен ден да заявите любовта си!

Телец

Нещата може да ви се струват нетипични, особено ако сте във връзка от дълго време. Затова е добре да вземете нещата в ръце. Един разговор може да оправи нещата. Ако сте необвързани, този странен период продължава и днес.

Близнаци

Вашата нужда от стабилност ви пречи да оцените напълно радостните поводи, които действително присъстват в любовната ви връзка. Повече може да се постигне, като просто следвате естествения ход на събитията.

Рак

Ще можете да изразите нуждата си от привързаност доста свободно. Продължете с опитите, но само ако сте в дългосрочна връзка. Човекът отсреща също може да ви покаже разбиране и срещата може да е успешна за вас.

Лъв

Чувствате нужда да дадете най -доброто от себе си и именно чрез говорене и обмен на идеи ще можете да го направите – стига да спрете да бъдете толкова скромни. Не че това е нещо типично за вас, но днес наистина сте далеч от познатата си форма.

Дева

Ще можете да направите всичко възможно да облекчите тежестта на партньора си или да подчертаете очарованието си със съблазнителни действия. Ако сте сингъл, гмурнете се в петъка стремглаво, вечерта ще бъде интересна.

Везни

Има някои проблеми в любовния живот, с които ще трябва да се сблъскате. Ако искате да преодолеете страховете си или да улесните партньора си, може да започнете да се фокусирате точно върху това днес.

 

Скорпион

Ще осъзнаете, че имате много повече общи ценности с партньора си, отколкото си мислите … просто като подходите към дискусиите от нова гледна точка. Страхотен ден да излезете заедно навън.

Стрелец

Финият хумор ще ви помогне да избегнете риска да останете незадоволени в любовния си живот. Днес ще счупите всички рекорди по отношение на тактичност. Дано партньорът ви да бъде настроен положително…

Козирог

Ще почувствате необходимост да се раздадете докрай. Енергията ви ще ви отведе в правилната посока. Ще пожънете плодовете на това, което посеете днес. Ако излезете на среща, ще вдъхнете доверие.

Водолей

Нуждата ви от независимост не с връзва с емоционалните ви връзки. Не се колебайте да  отделите малко време за себе си и да бъдете дипломатични в изразяването на личните си нужди.

Риби

Тези, които вече имат връзка, ще изпитват приятна еуфория и могат спокойно да се насладят на ситуацията. Тези, които не са, ще могат да променят стратегията си към по-добро …

 

Tagged , , , , , ,
на горе