Действията показват намеренията на един мъж. Защото на думи всички са силни

Действията показват намеренията на един мъж. Защото на думи всички са силни
Любов и партньорство

Действията показват намеренията на един мъж. Защото на думи всички са силни

Излизате от няколко месеца, а отношенията ви не са се развили доникъде. Виждате се често, излизате, но така и не знаете какви сте. Дали се истинска двойка или двама души, които просто се виждат и си доставят взаимно удоволствие.

Е тези невидения, понякога може да бъдат доста неприятни, когато чувствата се намесят. Винаги един от двамата започва да изпитва нещо към другия. Невъзможно е да не го стори. Рано или късно сърцето се влюбва. Дори и да не е в правилния. То просто започва да тупти по-силно, когато той е наоколо, а очите силно почват да блещукат.

Няма да ви изненадаме, като ви кажем, че жените са тези, които се влюбват по-често, за разлика от мъжете. Невъзможно е жена, която спи с теб дълго време, да не започне да изпитва чувства. Дори и да знае, че нищо хубаво няма да излезе от това. Просто се случва.

Влюбва се в този мъж. И започва да иска нещо повече от просто излизане. Тази жена иска връзка. И човек, с който да гради бъдеще. И не кой да е. А теб. Да, тя иска теб. Защото е влюбена. И ти имаш вина за това. Допусна я толкова близо до живота ти, а дори не знаеш какво искаш от нея.

Дами, успокойте се! Може и сами да разберете какво иска мъжът, с който излизате. И дори не се налага да зададете директно въпроса. Има много други начини, по които да разберете неговите намерения към вас.

Ето как да накараш мъжът да ти признае какво иска от теб.

Говори за бъдещето

От което мъжете, които нямат сериозни намерения към теб, изпитват страх. И започват да стават доста нервни, когато заговориш за това. Не става въпрос да планираш следващите 10 години с него. Предложи ми следващия уикенд да отидете заедно на вила или спа, или да се усамотите на някое отдалечено място, само ти и той. Ако той те приема сериозно и иска връзка с теб, тогава с радост ще приеме предложението ти и дори ще се зарадва на поканата. Но ако идеята не му допадне и започва да се обяснява и т.н., този човек няма никакви сериозни намерения към теб.

Искай да се запознаеш със семейството му

Не позволявай на един мъж да те приема само и единствено като сексуален обект, който да задоволява нуждите му, когато той си поиска. Ти заслужаваш много повече от просто сексуални отношения с някой. Писнало ли ти е да се виждаш с него и да се чувстваш толкова объркана? Кажи му, че искаш да се запознаеш с неговото семейство и хората, които са важни за него.

По неговата реакция ще разбереш по какъв начин гледа на теб. Надяваме се да не останеш разочарована, дори и отговорът да бъде отрицателен и да се ядоса на идеята ти.

Но трябва да знаеш, че когато един мъж има сериозни намерения към жената, с която излиза, първото нещо, което ще иска е да я запознае с неговите родители и близки. За да ѝ покаже, че държи на нея и да покаже на всички, че това е неговото момиче.

Можеш ли да разчиташ на него?

Това ли е мъжът, който ще зареже всичко, когато разбере, че имаш нужда от помощ? Той ли е този, който винаги ще те подкрепя и ще ти помага в трудните моменти? Или всеки път, когато го молиш за услуга, ти отказва с последвани дълги и отегчителни обяснения. Вярно е, че понякога дори и да иска, обстоятелствата няма да позволят да ти помогне. Имай това предвид. Но и също обърни внимание колко често ти отказва помощ и какви са оправданията му.

Може да разбереш по действията на мъжа дали има сериозни намерения към теб. На думи всички са силни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе