Дева и Дева – дует с липсваща химия
Астрология Любов и партньорство

Дева и Дева – дует с липсваща химия

Понякога една връзка между двама души е просто безнадеждна, колкото и любов да изпитват един към друг. Нещата не се получават и това може да се види с просто око още в началото на взаимоотношенията. Разбира се, може да има и изключения, но в много случаи подобна връзка няма бъдеще.

Това важи в пълна степен, когато говорим за любов между двама представители на зодия Дева. Те просто са прекалено еднакви, за да се създаде искра, която да запали страстта им. Представителите на тази зодия са много специфични със своя характер и трудно могат да създадат нещо истинско, а когато връзката е изградена от двама такива души, е почти невъзможно.

 

Ето какво повече можем да кажем за отношенията между две Деви

 

Резултат за съвместимост Дева и Дева:

1/5 Представителите на зодия Дева са учтиви един към друг, лоялни, предпазливи и наистина имат голям шанс да накарат нещата да работят. Между двамата няма големи спорове, но въпреки това, малките навици на всеки могат да изпилят нервите на другия. Те могат да споделят прекрасен живот заедно, но трябва да внимават да не пренебрегват интимността си или рискуват да живеят като братя и сестри вместо любовници. Не е невъзможно обаче малките им странности да ги изнервят взаимно и тази двойка понякога да се впуска в дребнавост.

Може ли любовната връзка между Дева и Дева да проработи?

Две Деви заедно имат всичко необходимо, за да водят комфортен живот без драма, но връзката им няма да се основава на никакви искри. Любовта трябва да се разглежда като дълга река и две Деви заедно ще бъдат в спокойно пътуване по нея. Тези хора се разбират добре, но като цяло им липсва страст. Те са на една и съща дължина на вълната и имат сходни идеи и житейски принципи, които могат само да ги сближат. По този начин имат същите желания, същите цели и тяхната двойка може да бъде много балансирана. Те винаги се грижат един за друг, дори ако се движат бавно и внимателно, те винаги вървят напред заедно. Това ги успокоява и укрепва връзката им.

Какво би могло да ги повали?

Те трябва да внимават да не се отегчат от тази дълга и тиха река, която символизира тяхната връзка. Освен това те трябва да внимават да не стават прекалено студени в изразяването на чувствата си, в противен случай ще заживеят като роднини, а не любовници. Хубаво е да правят различни неща като пътувания, срещи с приятели и романтични ваканции, за да запазят искрата между тях или ако усетят, че тя е изчезнала, да я запалят отново.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Нещата все пак могат да се получат, ако можете да редувате периоди на страст, мъдрост или целомъдрие. Тези хора ще бъдат доста тесногръди в леглото, тъй като поведението им е по-скоро пуританско, тъй като не са от тези, които изпробват нови преживявания и предпочитат малките си рутини.

Любов съвет за тази двойка.

Работете върху това да бъдете страстни. Като егоцентрична двойка, тези хора обичат да бъдат малко уединени, но ще трябва много бързо да научат, че да имат социален живот е важно, за да не се развият малки проблеми във връзката си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе