Дева и Близнаци – интелектуалната двойка

Дева и Близнаци – интелектуалната двойка
Астрология

Дева и Близнаци – интелектуалната двойка

Тандемът между Дева и Близнаци е сред най-емблематичните в зодиака. Тези хора са едни от най-необикновените и съвместимостта между тях е много добра. Родените под тези знаци са по-различни от всички други и се отличават по много аспекти. Дори да не се съберат заедно в любовна връзка, те могат да изградят нещо много специално помежду си, което да доведе до страхотни резултати. Не е случайно, че именно тази двойка е определяна като една от най-добрите комбинации. Ето кои неща ги правят толкова съвместими:

Резултат за съвместимост между Дева и Близнаци: 4/5.

Меркурий, планетата на ума и интелекта, управлява тези два знака. Поради тази причина сантименталността е компрометирана в техните отношения, а преобладава интелектуалната страна. Този тандем определено е по-подходящ за професионална обстановка, отколкото за романтична. Те се разбират, защото действат по еднакъв начин и като експресивни същества, винаги знаят добре какво мисли другият. Представителят на Близнаци знае как да се отпусне повече от Девата, която му дава пълната си лоялност.

Може ли връзката между Дева и Близнаци да се получи?

Дева и Близнаци ще работят добре заедно на работно място, тези знаци наистина имат толкова много да научат един от друг. Близнаците могат да покажат на Девата как да облекчат стреса и да не се притеснява толкова за външните фактори, докато Девата ще донесе на Близнаци необходимата стабилност. Въпреки че не са много сантиментални, те са доста съпричастни един към друг, защото работят по един и същи начин – не са много демонстративни в отношенията си, но винаги знаят, че могат да разчитат един на друг.

Какво може да бъде тяхното падение?

Между Близнаци с леко незрял и игрив дух и Дева, която е малко строга и не много емоционална, дори ако сътрудничеството е на първо място в списъка, в между тях може да няма нежност. Оттам тази двойка ще превърне връзката си в платонична и ще се отклони значително от пътя  на любовта. Представителите на тези два знака се интересуват повече от работата си и не обръщат толкова много внимание на личния си живот. Често във връзката им може да има дълги раздели, заради командировки или извънредно поети смени, защото са твърде отдадени на кариерата си.

Какъв ще бъде интимният им живот?

Не имайте прекалено много очаквания, тогава няма да бъдете прекалено разочаровани. Докато е в леглото Девата не е толкова изразителна и има нужда дори да бъде насочвана, Близнаците се стремят с всички средства да внесат промяна в любовния си живот, дори ако това означава да опитате неща, които са малко нестандартни. Те невинаги намират най-добрият начин да постигнат целите си и често са прекалено припрени. Девата може да не е склонна да последва своята половинка, в някои негови идеи за това как да се развива интимният им живот. Ако тя обаче получи необходимото време да приеме идеята, всичко между тях може да стане много по-приятно.

Любовен съвет за тази двойка.

Тази двойка не трябва да забравя, че има нужда от забавление. За да бъдат успешни, партньорите в нея трябва да надграждат своите силни страни постоянно.  Те знаят, че могат да разчитат един на друг и ако това е най-важното нещо за тях, отношенията им ще имат просперитет. Използвайте добрите си качества, за да имате общ успех.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе