Две години след раздялата Адел се разведе с мъжа си

Две години след раздялата Адел се разведе с мъжа си
Лайфстайл

Две години след раздялата Адел се разведе с мъжа си

Една от най-обичаните британски изпълнителки Адел вече е разведена. Певицата не е с половинката си Саймън Конеки от около две години, но едва сега раздялата им бе направена официална. Според информациите споразумението е подписано този четвъртък.

Адел и Саймън започват да излизат през 2011 г., а пет по-късно предприемат и по-сериозна крачка в отношенията си, като решават да се оженят. Въпреки че на пръв поглед изглеждат много щастливи заедно, бракът им просъществува едва три години и половина.

Двамата имат син на 8, който носи името Анжело. Именно заради него, още при раздялата си, те обявяват, че ще запазят приятелските си отношения и ще поделят заедно грижите за малкия.

„Първото нещо, за което се договориха, беше споделянето на родителските права. Оттогава разговорите вървят в посока на разделянето на финансите им по справедлив начин“, казва източник, близък до бившата двойка.

Твърди се, че по-голямата част от противоречията са дошли именно при подялбата на богатството на Адел, което е приблизително 190 милиона щатски долара, тъй като двамата не са имали споразумение преди брака.

Почти веднага, след певицата и предприемачът обявиха, че се разделят, тя бе въвлечена в нова връзка. Според слуховете, много скоро след това Адел е започнала да излиза с рапъра Скепта. По това време той също тъкмо е претърпял крах в отношенията с предишната си половинка, от която има дъщеричка на две години.

Двамата често са засичани заедно през последните две години и то не само в квартала в Лондон, в който са съседи, а и на други светски събития.

В крайна сметка обаче нито един от тях не потвърди новината, като двамата и до днес твърдят, че просто се срещат и нямат официална връзка.

Преди няколко месеца обаче Скепта се появи с изключително скъпа златна верижка, за която се смята, че му е подарена от Адел. Според запознати, цената а бижуто възлиза на 16 000 долара.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Adele (@adele)

Tagged , , ,
на горе