Двете зодии, които най-често си търсят по-млад партньор
Любов и партньорство Астрология

Двете зодии, които най-често си търсят по-млад партньор

Запознанствата и излизанията по срещи са като кутия, пълна с шоколадови бонбони. Както се казва – никога не знаеш какво ще получиш. И докато някои хора се влюбват в партньори, които са по-големи и съответно по-зрели от тях, има и такива, които просто ги влекат по-младите от тях. Общоприетото схващане е, че това се дължи на младежкото им чувство за приключения или безгрижния подход към живота, но мнозина дори не подозират, че това може да има и нещо общо с тяхната зодия. Има два зодиакални знаци, които просто ги влече да си търсят по-млади от тях партньори. Ето кои са те:

Близнаци

Представителите на тази зодия са известни като един от най-детските знаци в зодиака и е съвсем логично те да искат партньор със същия младежки дух като тях. Докато хората на тяхната възраст се уреждат с деца, работа и понасят всички свои житейски отговорности, Близнаците естествено опитват да продължават да търсят емоции, независимо от всичко това. Не може да се каже, че тези въздушни знаци са безотговорни и просто искат да купонясват до края на живота си, но водени от двойствената им зодия, балансират тази отговорност и по-млад партньор може да бъде проводникът, който да внесе това в живота им. Известно е, че тези знаци са склонни лесно да се разсейват, така че те трябва да си партнират с някого, когото няма да се чувства обиден, когато те прескачат от тема в тема или решат да направят неподходяща шега по време на сериозен разговор.

Лъв

Нищо не носи на Лъва по-голяма радост от това да бъде обожаван и обгрижван, така че срещите с по-млад човек, който е влюбен в неговата, независимост и опит, ще бъдат доста удовлетворяващи за неговата хорда природа. Тези търсещи удовлетворение хора ще бъдат въодушевени, знаейки, че имат по-голяма информация на база житейския си опит от своите половинки. Очаквайте куп лекции в музея, където те могат да ви разкажат забавни факти за изложените експонати. Бъдете готови да получите обширна информация за актуалните световни новини. О, и те с удоволствие ще ви научат за всички различни видове домати, докато готвите. Ще отидете на почивка с Лъв? Тогава се пригответе да посещавате исторически и културни забележителности. Той не само ще събира нова информация, за да ви я представи по-късно, но и ще разкаже за всички любопитни факти, за които е прочел преди да тръгнете на пътуването си. В този ред на мисли, Лъвът обича да има предимство и затова често си търси по-неопитни в живота партньори, за да може да се доказва.

Tagged , , , , ,
на горе