Жените от тези 3 зодии могат да спечелят сърцето на всеки мъж

Жените от тези 3 зодии могат да спечелят сърцето на всеки мъж
Астрология

Жените от тези 3 зодии могат да спечелят сърцето на всеки мъж

Мъжете винаги са вярвали в своята всемогъща и неограничена власт над жените. Поради тази причина съществува идеята, че представителките на красивата половина на човечеството са нетърпеливи да се подчиняват на партньорите си и да се вслушват в тяхното мнение.

 

Някои жени наистина предпочитат да оставят мъжете да ги доминират, но има и дами, които очевидно не спазват това неписано правило . Жените от тези 3 зодии могат да спечелят сърцето на всеки мъжОсвен това самите те са в състояние да подчинят своите партньори. Астролозите казват, че особено много от тях са родени под няколко знака на зодиака.

 

Вижте сега жените от кои 3 зодии могат да спечелят сърцето на всеки мъж

 

Скорпион

Представителките на този зодиакален знак дори не трябва да измислят подробни планове и сложни схеми за подчиняване на мъжа. Това се дължи на факта, че такива жени буквално са в състояние да получат толкова много енергия от околната среда, че е достатъчно да „неутрализират“ всеки мъж.

 

Това се отнася не само за представители на силната половина на човечеството, но и за жените, независимо дали са приятели, роднини или просто познати. Жената Скорпион не само напълно подчинява хората, но и черпи сила от тях, като не дава нищо в замяна. Ако сте слаба личност и не искате да станете жертва на енергиен вампир, бъдете внимателни, когато се свързвате с жени, родени под този знак.

 

Лъв

Ако жена Лъв се влюби в някого, тя го заразява с любовта си. И тогава тя получава внимание с удоволствие и дори е в състояние да подчини мъж на настроението си. Отвън може да изглежда, че жената Лъв е готова да се жертва в името на своя избраник. Това обаче не е така.

С подобно поведение тя преследва конкретна цел – да натрупа максимален брой плюсове в очите на своя мъж. По такъв нетривиален начин тя просто се застрахова срещу изводи, които не й трябват, които той може да си направи, когато огънят на страстта угасне. Веднага след като целта бъде постигната и всички точки в картината бъдат свързани, жената Лъв ще покаже истинската си същност. И бъдете сигурни, че не само ще се окажете под натиск: можете да се окажете в ролята на мишена на нейните  изблици на ярост.

 

Дева

 

Първоначално жената Дева изглежда на своя избраник като тиха и скромна. Специалистите в областта на астрологията обаче съветват мъжете да бъдат изключително внимателни. Не бива да се подвеждате от външни прояви на нежност, защото в една жена, родена под този знак, кипи истински вулкан от страсти, който само малцина са способни да угасят! Представителите на тази зодия са изключително придирчиви и изключително взискателни към партньора си. В периода на активно търсене на новия си партньор те предявяват особено високи изисквания и всъщност търсят нова жертва.

Ако Девата срещне мъж с не твърде силен характер, тя буквално моментално и необратимо се влюбва в него. И тогава започва най-лошото: след като напусна своя слабоволен избраник, Девата се наслаждава на преживяванията му. Ако силен мъж се изпречи на пътя й, това също не е проблем, въпреки че може да отнеме малко повече време за постигане на целта.

 

Всяка жена, колкото и капризна и неразбираема за другите да е, мечтае да е обичана и да създаде силно семейство . Само искрена грижа и внимание могат да разтопят леда в сърцето й и да превърнат хищната пантера в мека котка.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе