7 начина да подлудите мъжа си в леглото
Интимно 18+

7 начина да подлудите мъжа си в леглото

Мъжете рядко разкриват съкровените си желания пред половинките си, особено в леглото. Въпреки че нуждите на всеки са различни, има някои конкретни неща, които повечето мъже ще оценят. Виж кои са те и след това създай едно невероятно преживяване за половинката си.

За мъжете не винаги е лесно да отгатнат интимните копнежи на дамите. Ако го напътстваш деликатно, той със сигурност ще го оцени. Бъди сигурна, че ако наистина те обича, ще иска да ти угоди по всевъзможни начини. Не се притеснявай да споделиш с него. Просто му кажи какво ти харесва.

7 начина да подлудите мъжа си в леглото

6 правила за страхотен секс

6 правила за секса под душа

infomax-logo-50-15-HW Вижте петте тайни за добър секс

7 начина да подлудите мъжа си в леглото

1.Вземете инициативата в свои ръце

леглото
7 начина да подлудите мъжа си в леглото

Уморително е съпругът ви винаги да е този, който започва секса. Един от начините да му угодите в леглото е да започнете секс. Мъжете обичат, когато жените им поемат контрола и това е нещо, което определено трябва да направите.

Искането за секс казва на вашия мъж, че не е единственият, който жадува за физическа близост във връзката. Той със сигурност ще се радва да разбере това и следователно ще се почувства желан. Това е един златен съвет как да задоволите мъжа си в леглото.

2.Дайте някои фини предложения

За мъжете (въпреки че той те познава от известно време) женските либидни копнежи не винаги са лесни за дешифриране. Ако пуснете някои намеци за това какво искате и го напътствате, той ще ви обича за това.

Не се притеснявай да бъдеш палава в леглото.Навярно смяташ образа на „добро момиче“ за свещен. Не се страхувай, че ще разрушиш тази негова представа за теб. Мъжете обичат да виждат и твоята палава страна. Просто му покажи, че наистина си падаш по него и го желаеш точно толкова, колкото и той теб.

3.Кажете му, че сте под негов контрол

леглото
7 начина да подлудите мъжа си в леглото

Всеки мъж, който чува и знае, че контролира, ще го накара да се почувства господар. Той ще бъде толкова нетърпелив да направи всичко, което искате. Той ще те вози както искаш и двамата ще се радвате един на друг. Когато му дадете властта да управлява света ви както иска, можете да сте сигурни в отличното му представяне в леглото.

4.Издавайте звуци

Когато му кажеш това, той вече е луд. По време на действието, макар и шумно, името му, уау, показва, че му харесвате и той се справя доста добре с вас. Мъжете харесват, когато им създавате добро впечатление като викане и хубава мелодия по време на секс. Това е знак, че вие ​​се наслаждавате и се забавлявате точно като него в леглото.

5.,,Свали ми дрехата“

леглото
7 начина да подлудите мъжа си в леглото

Да кажете на мъжа си да свали роклята ви е достатъчно, за да го подлуди, докато сте в леглото. Тъй като той се опитва да свали дрехата в същото време, когато ви целува, понякога може да бъде забавно. Това помага да задействате хормона си тестостерон. Това му показва колко много желаете и силно го желаете.

Опитвали ли сте това преди, ако не, трябва да го оставите да свърши работата веднага след като свали кърпата и да продължи да плува оттам.

6.,,Ти си толкова голям и силен“

Мъжете обикновено обичат да чуват това по време на действие в леглото. Когато му кажеш, че размерът на пистолета му е толкова голям и здрав. Той ще бъде много развълнуван, че оценявате мускулестото му тяло. Да му кажеш, че винаги му се радваш, когато е много силен като този. Това повишава увереността му и го кара да се чувства добре и страхотно за себе си.

7. Кажете му, че е секси

леглото
7 начина да подлудите мъжа си в леглото

Обикновено не всяка жена знае как да каже желанието си на своя мъж. Но когато кажете на мъжа си, че е секси, това е като начин да кажете, че сте готови за него. Вашият мъж иска да чуе, че тялото му ви е липсвало, искам ви толкова много, много сте секси. Думата от устата ви ще го възбуди за вас. Трябва да покажете неутолимия си глад към вашия мъж, като му кажете желанието си за секс. Тези думи ще ви помогнат по време на този акт в леглото.

Tagged , , ,
на горе

Имате ли 18 години ?