Как да оборудваме нашия дом за бягане в затворено пространство

Как да оборудваме нашия дом за бягане в затворено пространство
Партньорски статии

Как да оборудваме нашия дом за бягане в затворено пространство

Ако сте фен на бягащата пътека, но нямате време да ходите във фитнес, не се притеснявайте! Днес има бягащи пътеки за полупрофесионалисти на добра цена, които са отлични за домашен фитнес. Тоест можете да оборудвате дома си със зона за бягане – нищо, че сте на затворено пространство.

Как да устроите кът за бягане в затворено пространство?

Първо изберете достатъчно широка стая, за да разположите бягаща пътека. Измерете стаята и след това разгледайте онлайн пътеки за бягане, за да видите горе-долу кои модели ще са подходящи за конкретната стая. След като отделите няколко модела, разгледайте по-детайлно описанието и техническите им данни. Все пак е важно да знаете какво предоставят дадените пътеки.

Върнете се отново към стаята – тя трябва да осигурява добра естествена светлина, да се проветрява лесно и да бъде с подходяща настилка, така че да разположите тежката бягаща машина върху нея. Този кът за тренировка и по-конкретно за бягане трябва да е приветлив, за да може да се чувствате добре докато бягате. Можете да добавите няколко постера около пътеката с мотивиращи фрази или с ваши любими спортни герои.

Как да оборудваме нашия дом за бягане в затворено пространство

Индивидуална програма за бягане в затворени помещения

Въпреки че сте вкъщи, можете да получите ефективна и изгаряща калории тренировка, без да прекарвате много време на машината, но като имате страхотна индивидуална програма. Тя може да бъде една от тези четири бързи и забавни тренировки на бягаща пътека, които са представени по-долу:

30-секундни интервали на спринт: Ускорете работата върху бягащата пътека, като използвате бързи интервали на бягане и джогинг. Това ще ви помогне за много добра кардио тренировка, а също така да научите тялото си да сменя ритъма.

Тренировка за странично стъпване: Комбинира ходене, бягане и странично разместване. Изисква да сте го тренирали първо с инструктор или да сте видели упражнението онлайн, за да го изпълнявате правилно.

Как да оборудваме нашия дом за бягане в затворено пространство

Редувайте бягане и ходене по наклон или по равна повърхност, като се възползвате от настройките за съпротивление на машината.

Пирамидална схема: редуване на ходене и бягане, като се възползвате от философията на пирамидата – точно като формата на пирамида, започваме с по-лека тежест и повече повторения, като постепенно увеличаваме съпротивлението и намаляваме повторенията по време на тренировката.

Разработете тренировъчната програма с инструктор, за да можете сами да тренирате на бягащата пътека вкъщи.

https://diassport.com/produkt-kategoria/%d1%84%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b5%d1%81/%d0%b4%d0%be%d0%bc%d0%b0%d1%88%d0%b5%d0%bd-%d1%84%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b5%d1%81/%d0%b1%d1%8f%d0%b3%d0%b0%d1%89%d0%b8-%d0%bf%d1%8a%d1%82%d0%b5%d0%ba%d0%b8/

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе