Четири негови извинения, на които да не вярвате, ако ви е изневерил

Четири негови извинения, на които да не вярвате, ако ви е изневерил
Любов и партньорство

Четири негови извинения, на които да не вярвате, ако ви е изневерил

Изневярата е може би най-честата причина за край на една връзка, тъй като след това започвате да не вярвате на партньора си, както преди. Съмнявате се във всяка негова дума и не знаете как да продължите.

И така, хванали сте половинката си в прегрешение. Мислехте ли, че това е краят? Не! Драмата едва започва. Когато бъдат хванати в изневяра, някои хора често започват да се отбраняват, вместо да се извинят. Те правят и казват всичко, което могат, за да изглеждат по-малко лош човек.

Но независимо какво казват, много от тях опитват просто да прикрият изневярата си или да се опитат да обърнат нещата срещу вас. Каквато и да е причината за изневярата, някои хора ще се опитат да избегнат поемането на отговорност за действията си.

И така, ето четири извинения, които измамниците могат да използват, на които да не вярвате:

„Не исках да те нараня.“

Нараняването е било неволно? Тайните мобилни телефони, профилите за запознанства, отклонените финанси и тайните връзки не са неволни. Фактът, че сте разбрали за това, е неволно. Много преди да разберат, че са им изневерили, предадените партньори обикновено усещат, че нещо не е наред в отношенията им. Те забелязват емоционалната и понякога физическа раздяла, което ги кара да се чудят какво се случва и да търсят отговори.

„Не ми обръщаше внимание.“

Той е търсил внимание другаде, защото вие самите не сте им обръщали такова. Сигурно ще бъдете милионер, ако получавате монета за всеки път, когато някой каже това на партньора си. В една връзка липсата на внимание може да доведе до сериозни проблеми. Добрият партньор, от друга страна, би се справил с това като възрастен. Той или ще ви каже истината директно, или ще опита да общува повече с вас. Такъв човек би ви казал предварително дали иска да прекрати връзката си с вас или иска да оправи нещата. Само слабият човек изневерява и обвинява липсата на внимание.

„Беше само един път.“

Когато мъжете са хванати в крачка, нямат друг избор, освен да се опитат да оправдаят действията си. Те вероятно ще твърдят, че прегрешението им се е случило веднъж и всичко ще бъде наред между вас. Няма значение дали партньорът ви е изневерил веднъж или няколко пъти. Изневярата включва голяма доза измама. В резултат на това започвате да не вярвате на всичко, което партньорът ви казва, защото ви е изключително трудно. Твърде късно е. Щетите вече са нанесени.

„Това беше грешка.“

Има две гледни точки по въпроса. Ако измамникът признае, че е допуснал истинска грешка, имате възможност да приемете или отхвърлите завръщането на партньора си. Няма универсално решение за справяне с изневярата във взаимоотношенията. Възможно е историята да завърши щастливо и партньорът ви никога повече да не изневерява. Въпреки това, ако се използва едно и също извинение след всеки случай на изневяра, трябва да осъзнаете, че има само едно решение: зарежете партньора си. Той няма да се промени, колкото и да се залъгвате.

Сега, след като разкрихте оправданията на измамника, ще можете да преминете към следващо ниво. Този път вероятно ще бъдете малко по-предпазливи за това с кого ще излезете, защото сте се научили да не вярвате на всичко просто така.

Tagged , , , ,
на горе