Как да намалим обиколката на бедрата за 10 дни

Как да намалим обиколката на бедрата за 10 дни
Добра форма

Как да намалим обиколката на бедрата за 10 дни

 

Отнема минимум време и свободно пространство

 

Не отлагайте мечтите за стройни крака за следващата година, защото можете да постигнете мечтана фигура само за 10 дни, но просто трябва да започнете точно сега.

 

Как да намалите обема на бедрата си, като при това не „изгубите“ формата на дупето си, за 10 дни

 

Популярната инфлуенсърка Настя Янб често споделя полезни лайф хакове, а една от най-обичаните рубрики сред повече от половин милион абонати са мини тренировките.

Скорошно видео на Настя, на чиято фигура може да завиди всяко момиче, е посветено на набор от 4 упражнения за намаляване на обема на бедрата. Най-добрата новина е, че тренировката отнема само 10 минути и е идеална за начинаещи. Също така, лесно е да се направи в домашни условия. За целта ви трябва само фитнес постелка и малко свободно място.

 

Повдигане на крака, легнали по гръб

По време на първото упражнение трябва да легнете по гръб, да сложите ръце до тялото, да вдигнете краката нагоре, леко свити в коленете и да ги изнесете в страни.

 

Глутеус мост

За да изпълните следващото упражнение, трябва отново да легнете по гръб и да сгънете коленете на ширината на раменете. Можете да стъпите на пода или,за по-добро натоварване, на по-висока основа, като фотьойл или диван. Упражнението се състои от следните стъпки: повдигане на таза от пода, разтваряне на коленете в страни и връщане в изходна позиция в легнало положение.

 

Изнасяне на краката с повдигане

Първо, трябва да заемете поза „на 4 крака“. Изнасяте единия крак назад и после встрани, правите определеният брой повторения, след което продължавате с другия крак.

 

За да получите максимален ефект и в трите горни случая, трябва да направите 3 серии по 15 пъти.

 

Въже за скачане

Последният етап е скачане на въже за 3-5 минути. Ако това е невъзможно да се направи в апартамента, не се колебайте да отидете на чист въздух. Това упражнение се счита за едно от най-ефективните, тъй като средно на час могат да се изгорят повече от 600 калории.

 

Линк към видеото в Инстаграм

https://www.instagram.com/reel/CRD8mRMImfT/?utm_medium=copy_link&fbclid=IwAR0zNv8uTufVhde32W5RtedyN-yh5ZUimPKHr8T9z_JwSgdab1nTgGRqcvE

 

 

 

Tagged , , ,
на горе