4 зодии с невероятна способност да лекуват разбити сърца

4 зодии с невероятна способност да лекуват разбити сърца
Астрология

4 зодии с невероятна способност да лекуват разбити сърца

Много пъти в ежедневието си се е случвало да срещаме разбити сърца. Това могат да бъдат нашите приятели, роднини или колеги. Когато хората видят, че имате способност да намалите болката, която изпитват, ще започнат да ви търсят винаги, когато имат проблем.

Оттеглянето от лоша връзка невинаги е лесно. Много хора не успяват да се откъснат от връзката, както биха желали. Обикновено техните разбити сърца са свързани с много колебания между двете крайности – да се опиташ да се справиш и да се надяваш никога повече да не се сблъскаш с това. И ако връзката завърши с разбити сърца, има болка, която се усеща и от двете страни.

Няма формула за справяне с раздялата, независимо колко душевни терзания сте преживели от увлечението в началното училище. Различните зодиакални знаци обаче имат разнообразни реакции към раздялата и как да се справят с нея. А някои звездни знаци знаят точно какво трябва да направите, след като Купидон е напуснал стаята.

4 зодии с невероятна способност да лекуват разбити сърца

infomax-logo-50-15-HW Анна Уинтур: Карл Лагерфелд поддържаше имиджа си на върховен жрец на блясъка, но…

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Те притежават изключителната способност да поправят разбити сърца. Вижте кои са те:

Водолей

водолей - разбити сърца

Този въздушен знак на зодиакалното колело подхожда към раздялата по малко по-различен начин. Когато приятел или близък на Водолея се сблъска с разбити сърца, те се грижат да се уверят, че любимият им човек разполага с необходимите ресурси, за да продължи напред и да се излекува емоционално. Затова те се заемат да отговорят на всеки въпрос, който техният приятел може да има за това как да приключи взаимоотношенията си.

Но най-напред препоръчват да се прекрати контактът с бившия партньор. Водолеят може да предложи на приятеля си да отдели така необходимото му време, за да постигне напредък в списъка си с книги за разсейване. Като стратегия за справяне те могат да предложат на приятеля си да се срещне на кафе с отдавна изгубен приятел и спонтанно да му разкаже за цялото си детство, за да навакса и да избегне мисълта за раздялата. Необходима е известна подкрепа, която да помогне да се адаптирате отново към самотата, но Водолеят е до вас на всяка крачка.

Рак

разбити сърца

Когато близките им преминават през раздяла, Ракът планира всичко въз основа на своя протокол за раздяла стъпка по стъпка. Те биха препоръчали на приятеля си да започне да изтрива всички снимки на бившия си наведнъж и да блокира бившия си в Instagram. Те ги убеждават, че зад ъгъла вероятно ги чака някой по-добър, така че ги възпират да плачат заради раздялата.

Дори биха стигнали дотам, че да се съгласят да позволят на приятелите си да дойдат на гости с преспиване, за да могат да се потопят в емоциите на техните разбити сърца. Може да препоръчат на приятеля си да се запише на курс за някакво хоби, за да може бившият му и последователите му в Instagram да видят колко страхотно се справя.

Дева

разбити сърца

 

Въпреки че някои хора биха предположили, че имат студено и дистанцирано поведение, това не е така и Девите се грижат за всички разбити сърца. Те решават да бъдат откровени с приятелите си, на които им е трудно да се възстановят. Те ги молят просто да бъдат достатъчно смели, за да разпознаят кога е време да отрежат въжето и да си тръгнат, ако връзката не може да бъде спасена.

Девите могат да им помогнат да ги ободрят, като резервират групова почивка, защото трябва да хващат самолети, а не чувства. Въпреки краткия им сеанс на плач по време на полета, този земен знак ще бъде първият, който ще държи ръката на приятеля си.

Телец

телец - разбити сърца

Венера управлява Телците, които са щедри приятели. Те често остават с приятел, който преживява своята драма, като отлагат справянето със собствената си работа или домашен живот. Те помагат на приятеля си да се справи с остатъците от емоциите, за да може да запази самообладание пред бившия и да запази гордостта си. Твърдата външност на Телеца крие и меко сърце. Затова те обичат да помагат на приятелите си, които имат разбити сърца. Това гарантира, че няма да има нежелани чувства и те ще са истински щастливи в края на разговора.

Някои хора се опитват да поставят димна завеса след раздяла, за да скрият колко дълбоко са обичали бившия си. Но тези звездни знаци им се притичват на помощ, като инициират дълги, задълбочени дискусии на тема „разбити сърца“, за да преработят емоциите си и да им помогнат да намерят заключение, за да продължат истински напред. Всъщност, като лечители на разбити сърца в зодиакалното колело, гореспоменатите зодиакални знаци са известни с това, че помагат на своите близки да поставят една крачка пред друга, докато се почувстват отново комфортно и цялостно!

Вижте още:

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Открий истинската причина защо още сънуваш бившия си

13 креативни идеи за втора среща

4 признака на платоничното приятелство

4 зодии, които винаги подозират в изневяра партньора си

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе