Най-добрият начин да завържете разговор според зодията си

Най-добрият начин да завържете разговор според зодията си (първа част)
Астрология

Най-добрият начин да завържете разговор според зодията си

Комуникацията е изключително важна в изграждането на добри отношения между хората. Ако не умеете да говорите с този, който е срещу вас, не може да се надявате, че ще имате какъвто и да било успех с него, независимо дали говорим за общуване в личен или професионален план.

Най-трудната стъпка е да започнете един разговор. Някои хора са добри в това и думите идват сами, докато други са по-стеснителни и се притесняват, че ще се изложат, ако направят първата крачка. Тази увереност до голяма степен се дължи и на тяхната зодия. Ето какъв е най-добрият начин за начало на един разговор според това какъв зодиакален знак сте:

Овен. Изразът „Аз съм“ е основно мантра за този огнен знак. Използването му може да напомни на Овните колко мощни са те, така че най-добрият начин за тях да започнат разговор е с нещо толкова просто, като това да се представят, да кажат от къде са и какво обичат да правят. Това е чудесен начин да ангажирате другия човек, защото ще го насърчи да се представи също и ще доведе до следващи действия.

Телец. Управляван от Венера, Телецът е много чувствен знак. Тези хора обичат храната, модата и всички неща в живота, които им доставят удоволствие, а всичко това е страхотен повод за начало на разговор за тази зодия. Задаването на въпроси за любимия ресторант или филмите, които са гледали наскоро, е чудесен начин за начало. Разговорът за растения също е друга добра възможност.

Близнаци. Поради вроденото си любопитство, остроумие и общителност, Близнаците обикновено нямат проблеми да говорят с нови хора. Ако обаче се мъчите да измислите теми, можете да задавате въпроси за това, което другият човек чете или гледа. Или кажете интересен факт, за да заинтригувате събеседника си. Но като се има предвид, че тези хора се движат много бързо и обичат да бъдат стимулирани с умовете си, те могат да загубят интерес много бързо. Тогава вероятно ще бъде по-лесно, ако започнете разговора с нещо, от което сте особено заинтригувани.

Рак. Тези хора обичат да говорят за чувства, мечти и взаимоотношения. По отношение на начинаещите разговори, може да бъде добре да обсъдите нов проект, върху който другият работи, или да го попитате за това как е минал денят му. Ракът също има силна интуиция, която дава добро усещане за това как се чувстват хората, преди дори да се доближите до тях, което означава, че можете да задавате въпроси за състоянието на един човек въз основа на това, което наблюдавате. Ако събеседникът ви изглежда наистина щастлив, можете да попитате какво го кара да се усмихва толкова широко.

Лъв. Този огнен знак е игрив, креативен и радостен. Те имат самочувствие на лидери и могат да проявят смелостта в срамежливите личности. Лъвовете могат да започнат разговори, като разкажат забавна история, която ги осмива. Те са отлични разказвачи, а освен това личният пример им позволява да се издигнат в очите на околните и в същото време да бъдат  уязвими, което вероятно кара другите да почувстват, че могат да направят същото.

Дева. Подобно на Близнаци, Девата се управлява от Меркурий, планетата на комуникацията, което също прави този знак отличен събеседник. Но за разлика от Близнаците, Девата е земен знак, което означава, че може да й отнеме повече време, за да започне разговор с някой нов човек, защото първо иска да наблюдава и да научи повече за него. Тези хора също са родени с естествената способност да решават проблеми, така че могат да започнат разговор, като попитат дали някой се е справил с някаква конкретна трудност, защото това им позволява да предложат своите умения. Девата може да бъде силно критична към другите, но за нея е важно да предаде как се чувства. Тя обича перфекционизма и ако си премълчи, това би означавало да е лицемерна.

Везни. Интелектуалният знак Везни, управляван от Венера, има умението да бъде страхотен събеседник. Везните често се интересуват от други хора, което е полезно за поддържане на разговорите. Тъй като те управляват седмия дом на взаимоотношенията, те могат да питат останалите за техните приятели, колеги, родители или романтични партньори, ако търсят начало на разговор въз основа на своя зодиакален знак. Като се има предвид склонността на Везните да играят адвокат на дявола и да обмислят всички страни на даден проблем, е хубаво да не участват в никакви разговори, които изискват заемане на позиция. Вместо това приемете себе си като модератор. В противен случай разговорът може и да не потръгне добре.

 

Скорпион. Скорпионът управлява теми като еротика, смърт и пари, но вместо да заложи на тях, е по-добре той да се фокусира върху системи като капитализъм, патриархат или динамика на властта. Скорпионът обикновено иска да изгради доверие рано и той ще направи това, като зададе някои по-дълбоки въпроси и изследва нечие минало или психология. Въпреки че Скорпионите са добре подготвени да се справят с интензивни емоции, това не е непременно вярно за всички, така че се опитайте да поддържате нещата свежи.

 

Стрелец. Това е философът на зодиака. Той обича да пътува по света, за да придобие много мъдрост чрез нови преживявания. По отношение на започването на даден разговор Стрелците може да обмислят да споделят свои спомени от пътуване или уроци, които са научили. Стрелецът също обича да слуша за пътуванията и растежа на другите, така че можете да попитате  хората срещу вас какви места са посещавали, къде биха искали да отидат след това и да разкажат нещо за себе си, върху което са работили, за да го подобрят. Освен това разговорите за философията или смисъла на живота се харесват на Стрелец.

 

Козирог. За амбициозните и целенасочени Козирози разговорите трябва да имат цел, а не просто да представляват празни приказки. Вие сте практичен човек, който обикновено има цел или фокус. Говорете за работа, домашни проекти или начини, по които можете да споделяте идеи и ресурси. Поради вашата инициативна природа, някои добри въпроси, които да зададете, включват „Къде се виждате след пет години?“ и „Какви са вашите дългосрочни цели?“.

 

Водолей. За тези хора автентичността е от първостепенно значение. Водолеите могат да бъдат наричани непокорни, прогресивни и уникални. За да започнат разговор, като същевременно останат верни на своя дух, те трябва да обмислят да говорят за идеи, ориентирани към социалната справедливост или фокусирани върху общността и творческия процес. Така хем ще намерят тема с околните, хем няма да се отклоняват от собствените си интереси.

 

Риби. Те са най-духовният знак в зодиака и канализират този духовен канал в изкуство, музика или движение. Ето защо Рибите могат да започнат разговор за мечти, музика или танци. Тези хора също обичат да говорят за чувства, житейски опит и взаимоотношения. Те не се интересуват от материалните неща, а наистина искат да знаят какво се случва в сърцата на другите.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе