Зодиите, които никога няма да бъдат сами
Астрология Любов и партньорство

Зодиите, които никога няма да бъдат сами

В живота реалността е такава, че има хора, за които да бъдат сами и без партньор до себе си е нещо немислимо. Може би сменят половинките си като носни кърпички или пък са с един и същ човек от времето в гимназията.

Ако се чудите дали има причина някои от вашите приятели (или може би дори вие) постоянно да са във връзка, астрологията може да има нещо общо с това.

Ето и кои са зодиите, които никога няма да бъдат сами в това отношение и защо:

Везни

Везните попадат в този списък, защото са вечни оптимисти, когато става въпрос за намиране на любов. Този знак се управлява от Венера, богинята на любовта. Това гарантира, че тези безнадеждни романтици рядко ще бъдат сами за дълго. Дори веднага след раздялата, те винаги са готови да се гмурнат обратно и да намерят любовта. Въпреки това, те може да са по-влюбени във фантазията си, отколкото в човека пред тях. Тези хора се влияят много от романтични комедии, любовни романи и истории от приятели, които пренасят и в собствените си взаимоотношения. Много Везни организират сватби, защото просто обичат да обичат.

Скорпион

Ако някога сте имали връзка със Скорпион, знаете колко интензивни са тези водни знаци. И ако сте били любовно бомбардирани от някой, това е с причина.  Родените под този знак често пропускат фазата на „опознаване“ и скачат направо към любовта. Ако се виждате със Скорпион, не очаквайте да излизате твърде дълго и да прекарвате времето си в безцелни разходки и кафета. Това е така, защото тези хора са фокусирани върху намирането на своята сродна душа.

Близнаци

Ако сте приятели с Близнаци, вероятно сте чували за всички страхотни първи срещи, на които са били. Този знак обича да излиза, но лесно се отегчава, което затруднява установяването им за по-дълго с един човек. Тези хора не търсят обвързване, но се надяват на внимание и забавна история, която да разкажат на приятелите си. Те са наричани най-флиртуващите от зодиака и то не без причина. Най-вероятно е да прескачат от една романтична връзка в друга. Така че не очаквайте да останат необвързани дълго.

Рак

Раците са известни като любители на домашния уют и не обичат да бъдат сами. Те харесват да имат успокояваща, топла среда и това често включва любящ партньор. Известно е, че за Раците е трудно да се срещат просто така с някого. След успешна първа среща, този воден знак планира сватба в главата си и вижда как фамилно име звучи на този човек стои до тяхното. Желанието на Рака да бъде във връзка се приписва с това, че той е напълно щастлив, само когато има семейство до себе си.

Козирог

Козирозите са известни със своята интензивност и определено не са фенове на случайните срещи. Ако дори мислят просто да излязат с някого, това е защото търсят любов. Те искат да изградят нещо истинско и ще се уверят, че партньорът им също е на тази вълна. На земните знаци е лесно да бъдат в двойка, защото са приятелски настроени, стабилни и сигурни. За разлика от други знаци, Козирозите не се радват на драмата в отношенията. Така че ако не са доволни, веднага ще продължат напред и ще намерят някой друг. Тъй като обичат ежедневната си рутина, те искат да бъдат във връзка, която да им бъде опора.

Риби

Рибите са емоционални и почти винаги търсят любов – макар и понякога на грешните места. Те са описвани като хора, които ще поддържат пламъка за любовта си дори в най-безсмислените връзки. Този знак има склонност да вижда най-доброто в околните, дори и това да не отразява обективно реалността. Рибите просто обичат да обичат. Те са безнадеждни романтици и се чувстват непълни без човек до себе си. Така че не очаквайте те да бъдат сами за дълго.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе