Групата SHINee се завръща блестящо с нов албум

Групата SHINee се завръща
Лайфстайл

Групата SHINee се завръща блестящо с нов албум

 На 22.02.2021 Кей поп групата SHINee се събра отново след повече от 2 години пауза с издаването на новия си албум номер 7,“ Don’t call me“ . 

Това е много щастлив и дълго чакан момент както за самата групата, така и за многобройните им фенове. В сложната обстановка на пандемия, когато изпълнителите не могат да дават концерти пред публика както преди, феновете и самата група бяха разделени за дълго време и по други причини.

След като преживяха ужасната трагедия с преждевременната загуба на вокалиста на групата Kim Jonghyun през декември 2017, когато талантливият 27 годишен певец отне сам живота си вследствие на депресия броени дни преди издаването на собствен соло албум “ Poet/Artist “ и остави покъртително прощално писмо, групата беше изправена пред огромното изпитание да продължи напред като квартет .
През 2018 момчетата, още по – сплотени след трагедията, издадоха своя албум“ The story of light“ по случай 10 годишнината от основаването на групата. Тогава феновете им ги видяха заедно за последен път в продължение на повече от две години.

Групата SHINee се завръща блестящо с нов албум

В Корея военната служба е задължителна и трима от участниците в групата- Minho,Onew и Key, трябваше да изпълнят дълга си и да влязат в казармата за цели две години, което е огромен срок за отсъствие от шоубизнеса и още по-огромно изпитание на волята и търпението и на звездите и на почитателите им . Но любовта е търпелива и устоява на времето и изпитанията.

Само най – младият член на групата Taemin остана да радва феновете, докато групата се събере отново. Той се справи повече от блестящо, като соло албума му“ Never gonna dance again “ и участието му в групата SUPERM, съставена от участниците на други известни Кей поп групи като EXO и NCT, бяха изключително успешни. С невероятните си танци, вокали и естетика, той се превърна в идол за по младите си колеги, въпреки че самият той е само на 27. Песните му „Criminal „и „Idea “ заслужено заеха челно място в класациите.

И ето че след повече от две години, най- накрая мечтата на феновете да видят любимците си отново заедно, се сбъдна. Всеки фен си повтаря заветното :“SHINEE’S BACK!“
SHINee се завръщат с девет нови песни: „Don’t call me „, “ Heart Attack,” “Kind,” “CODE,” “I Really Want You,” “Kiss Kiss,” “Body Rhythm,” “Attention,” “Marry You“.

Първата песен от албума , която те изпълниха за феновете си, беше „Marry you“ ( Да се оженя за теб), което беше изключително мил жест към верните им почитатели, които трепетно брояха дните до излизането на идолите им от казармата и триумфалното им завръщанe в света на музиката .

Клипът към песента Don’t call me излезе на 22 февруари, заедно с едноименния албум . 

Tagged ,
на горе