Четири грешки, които Рак прави в една връзка
Астрология Любов и партньорство

Четири грешки, които Рак прави в една връзка

В една връзка много често емоциите замъгляват реалната преценка на двамата, като се стига и до ситуации, в които те взимат превес. Известен факт е, че водните знаци са сред най-чувствителните хора в зодиака. Това е една от причините срещата с представител на зодия Рак да е толкова смислено лично преживяване. Разбира се, любовните взаимоотношения не се базират само на това кога сме родени. Изучаването на любовната астрология обаче може да помогне на всички ни да си обясним някои неща, когато става въпрос за романтика.

Да бъдеш с представител на зодия Рак е уникално изживяване. Ако пък вие самите сте такива, трябва да внимавате. Въпреки всичките ви качества, има някои неща, които трябва да избягвате в отношенията си с противоположния пол.

Ето и четирите грешки, които често родените под знака на Рака правят в една връзка:

Свръхчувствителни са.

Ракът е домошар по природа. Той се оттегля в черупката си, когато е самотен, претоварен или наранен. Този знак обикновено се подхранва от природата. Въпреки това, тези хора имат склонност да са под влияние на стреса заради най-малките детайли. И това  обикновено продължава за дълъг период от време. Когато Ракът е нападнат, първата му реакция е да се нацупи, а често дори да плаче и да се оплаква. Неговата свръхчувствителност го кара да приема навътре и най-безобидната критика, което често е повод за конфликт с партньора.

Нуждаят се от много емоционална подкрепа.

Както вече споменахме, хората от зодия Рак са твърде емоционални. Те винаги търсят онези, които могат да им дадат рамо, където да поплачат. Те са по-склонни да избират хора, които могат да осигурят емоционална подкрепа и са винаги на разположение за тях. Колкото и хубаво да изглежда това, в крайна сметка това може да нанесе повече вреди в една връзка. Раците може да забравят да уважават индивидуалността на половинката си. Така ще се стигне до момент, в който те ще очакват неговото неразделно внимание и ако не го получат, конфликтът е неизбежен.

Не дават лично пространство на половинката си.

Раците умеят да създават дълбоки емоционални връзки, които често могат да доведат до привързаност във взаимоотношенията. След като са се хванали за обекта на своята страст, те няма да искат да го пуснат. Въпреки това личното пространство е важен и критичен елемент във всяка добра връзка. Така че Раците трябва да гарантират, че партньорът им има независимост, както и те самите имат такава за себе си. Това не означава, че те не се обичат взаимно, напротив. Просто липсата на малко лично пространство от време на време може направи така, че другият да се чувства задушен във връзката. А това никога не води до добри неща в една връзка.

Очакват партньорите да могат да четат мислите им.

Естествената чувствителност и емоционалност на Раците им дава голямо чувство на съпричастност към това как се чувстват другите. Те често могат да четат мислите на половинките си и да разбират без думи какво ги радва или тревожи. Въпреки това, не всеки има тази дарба  да усеща какво е в главата на другия. За Раците обаче е лесно да забравят това, особено когато партньорът не реагира така, както са планирали. Представителите на тази зодия трябва да внимават да говорят, ако искат да поставят граница или искат специализирана грижа. В противен случай те могат да бъдат разочаровани.

Те са влюбчиви, верни и в синхрон с желанията на сърцето си. Преди всичко те ще се уверят, че разбирате колко много означавате за тях. И накрая, като най-чувствителният знак на зодиака, Ракът подхожда към всичко с любов в ума и сърцето. В резултат на това те са най-грижовните любовници и дават всичко от себе си в една връзка. Дори и грешките, които допускат, често са изковани с добри намерения.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе