Седем въпроса, които да зададете на партньора си, за да го опознаете

Седем въпроса, които да зададете на партньора си, за да го опознаете
Любов и партньорство

Седем въпроса, които да зададете на партньора си, за да го опознаете

Всяка нова връзка е вълнуваща, но в същото време носи и голяма доза притеснение, тъй като все още не познавате напълно човека до вас и не знаете как той би реагирал в определени ситуации.

 

Ако понякога се колебаете как да започнете по-задълбочен разговор с човека до вас, ето и някои въпроси, които може да му зададете

 

Как изглежда перфектният ден за теб?

Този въпрос е страхотен, защото не само ви дава поглед върху нещата, които вашият любим обича, но също така можете да решите дали би ви харесало да ги правите заедно. Ако представата му за перфектен ден съвпада с вашата , може би това е идеалният партньор за вас.

Какво е постижението ти, с което най-много се гордееш в живота ти?

Кой не обича да се хвали, нали? Но сериозно – не само можете да научите нещо хубаво за вашата половинка, но и да надникнете в неговите ценности, тъй като отговорът на този въпрос може да бъде много показателен. Дали това е коремът с плочки или онзи случай, когато са помогнали на човек в нужда? В крайна сметка споделените ценности е ключов компонент на съвместимостта.

Кой е най-лошият ти навик?

Вероятно искате да разберете това във възможно най-начален етап от връзката, отколкото да научите по трудния начин. Само имайте предвид обаче, че този въпрос трябва да бъде зададен само ако възниква естествено. В противен случай може да се приеме като опит за нападка.

Какво най-много те плаши?

Винаги е важно да попитате какво плаши някого, тъй като всички се страхуваме от нещо. Този въпрос може да доведе до всякакви отговори – от змии до влюбване. Така или иначе, това е добра информация, за да можете да видите дали сте на една и съща вълна, когато става въпрос за поемане на рискове и приключения.

Ако можеше да отидеш на всяко място на планетата, кое би избрал?

Това е забавен въпрос, който да зададете на някого, когото искате да опознаете повече, тъй като според експертите е добре да познавате чувството му за приключение. Разберете дали това е пътуване, в което бихте имали интерес да се включите. Можете също да зададете допълнителни въпроси за това как обича да пътува и какво би направил, когато стигне. Никога не подценявайте значението на съвместимостта при пътуване, ако се интересувате да превърнете тази любов в нещо по-сериозно.

Кой е най-близкият ти човек?

Да знаете на кого партньорът ви най-много разчита е от съществено значение. Това е невероятен начин да разберете кой е важен в живота на този човек и кого държи близо до себе си. Майка му ли е? Най-добрият у приятел? Или бившата му? Има разлика, нали…

Какви са целите ти в живота?

С този въпрос не само ще надникнете в потенциалното бъдеще на вашия любим, но можете да видите дали целите му са реалистични и дали прави нещата, които трябва, за да ги постигне. Може пък и той просто да е мечтател, който имат напълно невъзможни планове за живота си и няма идея как да ги осъществи. Дори в началния етап от връзката ви си струва да помислите за дългосрочна съвместимост и дали целите ви в живота са в синхрон.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе