6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си
Любов и партньорство

6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Всяка жена иска да чуе определени думи от мъжа, когото обича.Хората често изпитват затруднения да изразяват себе си пред партньорите си. Когато се опитват, често може да звучи така, сякаш ги хранят с глупава реплика.

В тяхна защита, това не е начинът, по който искат да се представят. Повечето смътно знаят какво обичат да чуват жените, но не знаят как да го предадат.

Какво искат да чуят жените? Те искат само половинката им да изразява уверено мислите, които идват в ума им. Жените не винаги имат нужда да чуват неща, предназначени да я успокоят, привлекат или дори да предотвратят разговор, като й направят комплимент.

Жената иска автентичност, неподправеност, думи, които идват честно.
Здравословната комуникация е нещо, което двойките започват да изпитват, след като фазата на медения месец започне да избледнява. Вече няма сладките разговори или милите комплименти, но нещата стават познати и дискусиите са дълбоки и искрени.

Говорейки автентично от сърце и предлагайки комплименти, които предизвикват страхопочитание, нашата половинка научава същия модел и връзката може да процъфти. Нека да разгледаме сладките неща, които една жена иска да чуе.

Искате да излезете с него? Поканете го

 

Вечни черти на истински грациозната жена, която знае цената си!

Признаци на жена, която знае цената си (и няма да се примири с по-малко, отколкото заслужава)

11 странни причини, поради които един мъж се влюбва в една жена

6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

1. „Чувствам, че си най-добрият ми приятел“

мъжа
6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Един партньор ще намери идеята да бъдеш най-добър приятел заедно с любовта на нечий живот като важен комплимент. Това говори за факта, че има огромно доверие в това, че са уязвими, когато споделят всичко от своята несигурност до мечтите, които виждат за себе си, до тайни.

Когато кажете на партньор, че го виждате като най-добър приятел, вие изразявате, че разбирате неговата стойност и го цените. Това са думи, които всяка жена иска да чуе от мъжа си.

2. „Винаги ще те подкрепям“

мъжа
6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Дори и да имате здравословна доза самочувствие, хубаво е да знаете, че някой ви подкрепя. Независимо дали сте на линия за повишение или може би нова възможност за кариера или може би има ситуация с близък приятел.

Полезно е да знаете, че има някой зад вас, който да повиши тази увереност, когато може да имате момент на несигурност. Всяка жена иска да чуе тези думи от мъжа си.

3. „Харесвам те такава, каквато си“

Носите любимите си спортни панталони с дупки, от които отказвате да се отървете, но снощи бяхте облечени в най-новото от модата. Вие сте обичани заради това, което сте във всяка ситуация, а не заради външния вид.

Това ви кара да се чувствате така, сякаш сте гледани и оценени като човек вътре, което прави връзката по-здрава. Това са комплиментите, които всяка жена иска да чуе от мъжа си.

4.„Вярвам ти безусловно“

мъжа
6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Няма осъждане или страх от последствия, когато всеки човек има най-дълбоко ниво на доверие в другия човек.

Изследванията ни казват, че доверието е от съществено значение за изграждането и поддържането на взаимоотношения. Така че да им кажете, че им имате доверие, ще им помогне да се отпуснат и да ви се доверят в замяна.

Независимо дали трябва да работите до късно или да отидете на пазара след работа, нямате последствия, защото вашият партньор се чувства защитен и уверен, че правите най-добрия избор и не саботирате партньорството. Всяка жена иска да чуе от мъжа си, че й вярва безусловно.

5. „Има толкова много за обичане в теб“

мъжа
6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Когато изрично кажете на някого причините да го обичате, това придава съвсем ново значение на фразата. Чувството на това възхищение и разбирането откъде идва изразява колко струваме в другия човек.

Фактът, че обръщаме толкова много внимание на малките неща, достатъчно, за да признаем тяхната стойност, е мощен. Това добавя комплименти, които ще разтопят сърцето й. Всяка жена иска да го чуе от мъжа си.

6. „Благодаря“

мъжа
6 неща, които всяка жена иска да чуе от мъжа си

Все пак винаги трябва да има някакво подобие на учтивост, стига да има благодарност за това, което правите. Позволява взаимно уважение и никой не се чувства приет за даденост. Това са неща, които жените обичат да чуват от мъжа си.

Tagged , ,
на горе