Как да разберем дали мъжът е готов за ВРЪЗКА и ЛЮБОВ по зодиакалния знак

Как да разберем дали мъжът е готов за ВРЪЗКА и ЛЮБОВ по зодиакалния знак
Астрология

Как да разберем дали мъжът е готов за ВРЪЗКА и ЛЮБОВ по зодиакалния знак

Мъжете от някои зодии много ясно показват, че са в активно търсене. Други, напротив, внимателно прикриват намеренията си, за да не разкрият картите си преждевременно.

А има и такива, които сами не разбират какво точно искат. Но според невербалните прояви техните намерения могат да се тълкуват доста недвусмислено. Особено когато става въпрос за намиране на сериозна връзка с перспективата за създаване на семейство.

 

Така че ето  как да разберете, че мъжете от различни зодии са сериозни и дали търсят връзка и любов

 

 

Овен

Овните директно декларират своите намерения. Ако търсят жена, веднага ще разберете за това. Това обаче не значи, че мнението им не може да се промени. Но това е рядкост. Най-често Овните отлично знаят какво търсят в една връзка и от кого се нуждаят, за да бъдат щастливи.

 

Телец

Телецът също говори директно. И действа категорично. Освен това те правят много за връзката. Когато е сигурен, че вие сте жената за него, буквално може да превърне живота ви в приказка. Показателно е, че след сватбата всъщност нищо не се променя в това отношение – Телецът не е от тези, които ще се преструват и лъжат.

 

Близнаци

Близнаците дори пред себе си не признават веднага, че търсят сериозна връзка. Но ако те виждат редовно, казват ти интересни неща и се интересуват от теб, просто изчакай. Аналитичният апарат на Близнаците работи по този начин. Те просто трябва да свикнат с мисълта, че скоро ще загубят част от свободата си.

 

Рак

Тук трябва да направите първите стъпки и да изчакате да видите реакцията. Раците ще се въртят наоколо и няма да признаят намеренията си, но ще бъдат принудени да дадат повече или по-малко точен отговор на директен въпрос.

 

Лъв

Лъвовете веднага поставят въпроса ясно. Те отлично разбират с кого могат да изградят семейни отношения и с кого не. И опитите да промените тези техни възгледи е безполезно упражнение. Ако Лъвът не вижда потенциална съпруга във вас, той не може да бъде убеден.

 

Дева

Девите не обичат да разкриват картите си веднага. Те ще разгледат ситуацията, ще ви изпробват при различни обстоятелства, ще ви сравнят с измислените си идеали и едва след това ще изразят някои желания. Това може да отнеме време. Много време.

 

Везни

Везните по принцип не търсят сериозна връзка. Първоначално те могат да започнат връзка изключително за забавление, без никакви специални задължения. Въпреки това, докато общуват, тяхното мнение може да се промени. Особено ако им е лесно, забавно и интересно да бъдат с вас.

 

Скорпион

Никой никога не знае какво всъщност иска един Скорпион. Дори собствените му думи не трябва да се приемат като признание. Те може просто да са били под влияние на ситуацията или просто да се възползват. И ден по-късно да спрат. И всичко да се промени. Но ако Скорпионът е сериозен, скоро ще разберете за това.

 

Стрелец

Стрелецът по принцип не гледа на взаимоотношенията по начина, по който го правят всички останали. Те или са готови да отидат с човек до края на света, или не. И всички тези „сериозности“ не са за тях. Ако сте съгласни с този подход към живота, продължете. Ще бъде интересно.

 

Козирог

Козирозите по принцип не търсят несериозни връзки. Ако общуват с някого насаме, тогава става дума или за силно приятелство, или за любов. Флиртът и срещите за няколко нощи не са за тях. Твърде трудно им е.

 

Водолей

С Водолей първо трябва да станете  приятели и едва след това да се опитате да прехвърлите отношенията в различна плоскост. И трябва да направите това много внимателно – този зодиакален знак е твърде свободолюбив и независим.

 

Риби

Всички връзки на Рибите са възможно най-сериозни. Само те знаят как да се влюбят моментално. Дори тази връзка да продължи само няколко дни. Но във възприятието на Риби всичко ще бъде по-сериозно от всякога.

Tagged , , , , ,
на горе