Зодиите с най-лош вкус за модата

Зодиите с най-лош вкус за модата
Астрология Мода

Зодиите с най-лош вкус за модата

Всеки има свой вкус за модата, а ако трябва да бъдем честни, това понятие е малко субективно. Има някои момичета, които искат да изглеждат като кукли барби, докато други изобщо не харесват този имидж.

Обличането е форма на комфорт за много дами и те отказват да го приемат като форма на лукс. Вместо за дрехи, те предпочитат да харчат парите си за храна, почивки и развлечения например. С други думи – за по-смислени и важни неща според тях. И донякъде те са прави за себе си.

Понякога обаче това не е умишлено. Има момичета, които носят нещо, което според тях изглежда модерно. Но в действителност то много неудобно и не им отива. Поради тази причина те могат да бъдат наричани старомодни. Това в някаква степен се крие и в зодиакалния им знак.

Лесно е да се романтизира модата от последните десетилетия, тъй като винаги вдъхновяваща, елегантна и магическа. Но липсата на усет за стил на някои хора съществува от зората на времето.

Тук ви представяме и четирите зодии, за които се смята, че имат най-лош вкус за модата:

Козирог

Козирозите са изискани и стилни. Те обаче никога няма да жертват комфорта си в името на модата. Гардеробът им е пълен с изчистени масивни парчета, функционално облекло и прости дрехи. Те рядко имат време да инвестират енергията си по смислен начин, защото винаги са заети с работа и бъдещи цели.

Стрелец

Представителите на тази зодия полагат усилия, за да се обличат добре, само ако си струва крайната цел. В противен случай те са напълно незаинтересовани от модните тенденции. Облеклото им няма особен почерк и е предимно в ежедневен стил. Те рядко излизат извън зоната си на комфорт и нямат желание да създават гардероба на мечтите си. Именно по тази причина техният вкус за модата често е определян като не толкова добър.

Близнаци

Близнаците изобщо не обичат модата. Това определено не са знак, който се занимава прекалено много с външния вид. Няма значение какво носят, за тях е достатъчно да не са голи на публично място. Те са свикнали да носят само един чифт от любимите си маратонки и да го съчетават с всяко облекло. Гримът също не вълнува особено родените под този знак. Те буквално не успяват да разберат значението на половината от продуктите за гримиране. Едно червило обикновено им е достатъчно, за да смятат визията си за завършена.

Дева

Съжаляваме да го кажем, но зодия Дева е най-малко модерна от всички и с най-лош вкус за модата. Това са хората, които се обличат на тъмно. Те могат да излязат от вкъщи за работа или разходка, без дори да се погледнат в огледалото. Повечето от родените под този знак не са в крак с най-новите тенденции и това си личи. Тъй като са земен знак, те предпочитат много земни тонове и изчистени визии. Те не обичат да експериментират със стила си и никога не си падат на крещящи тенденции. Може в продължение на няколко поредни дни да ги видите в любимите им широки дънки и това няма да ги притеснява. Просто те залагат на това, което им е най-удобно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе