Вижте 5-те най-благоприятни дни през ноември и не пропускайте да се възползвате от тях!

Вижте 5-те най-благоприятни дни през ноември и не пропускайте да се възползвате от тях!
Астрология

Вижте 5-те най-благоприятни дни през ноември и не пропускайте да се възползвате от тях!

 

 

През ноември ще има достатъчно положителна енергия за всички. Астролози и експерти в областта на биоенергетиката разказаха кои дни от този важен месец могат да се считат за най-ярките и положителни.

 

 

5 ноември – Новолуние в Скорпион и прехода на Венера в знака Козирог

Това е много благоприятен ден. На 5 ноември ще се проведат едновременно две важни събития. По време на подновяването на Луната в Скорпион нощната звезда ще бъде в перигей спрямо Земята, тоест ще се приближи до максималното възможно разстояние до нашата планета. Новолунието в Скорпион ще ви помогне да изхвърлите емоционалния си товар.

Преходът на Венера в знака Козирог също ще даде тласък за появата на положителни емоции. Това ще бъде денят за увеличаване на енергийните резерви на хората, избавяне от скъперничеството. Венера ще ни научи да бъдем позитивни, ще ни даде увереност.

 

11 ноември – денят на огледалната дата

Това е времето, когато можете да откажете да общувате с хората. Светът в този ден ще бъде управляван от спокойната и премерена енергия. Това е много благоприятно число за медитация и духовна практика. На огледалната дата 11.11 много хора ще могат да намерят смисъла на живота, да си поставят нови цели.

 

17 ноември – Марс се изправя срещу Уран

Конфронтацията е благоприятен аспект, особено ако участват Уран и Марс. Творческата енергия, генерирана от Уран, ще се обедини със силата на Марс. Това ще бъде денят, в който можете да взимате важни решения, да харчите пари и време за своите хобита. Тези две планети ще подобрят възможностите на човешкия интелект. Ще бъде възможно да се поемат и най-трудните задачи.

 

18 ноември – Максимум на метеорния поток Леониди

Леонидите са звезден поток, който значително подобрява активността ни с вас – както физическа, така и интелектуална. В този ден ще можем да преодолеем абсолютно всичко. Старите обиди и негативизмът ще изчезнат. Ще бъде възможно да си пожелаете животът ви да се промени драстично – за това изобщо не е необходимо да виждате падащи звезди.

 

24 ноември – Меркурий преминава в знака на Стрелец

На 24-ти този месец Меркурий ще направи своя дългоочакван преход към знака на Стрелец. В този знак тази планета се чувства много добре и свободна. Това означава, че на 24-ти и в следващите няколко дни ще ни очакват невероятни финансови успехи. Много пари могат да се спечелят от тези, които не седят неподвижно, а се опитват да направят възможно най-много. Това е добър ден за активност, общуване, сключване на сделки, търсене на работа.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе